Boxerul călărășean Marco Antonio Manea, campion în Ucraina

Boxerul Clubului Sportiv Municipal Călăraşi, Marco Antonio Manea, a câștigat turneul „Sergey Danilchenko” din Ucraina, desfășurat în luna martie a.c.

Antrenorul lui Marco Manea, Valentin Anghel, s-a arătat extrem de încântat de această performanță, mai ales că a venit după o lungă perioadă de așteptări.

După foarte mult timp, un sportiv călărăşean reuşeşte să câştige un turneu în Ucraina, una dintre cele mai puternice ţări din boxul mondial.

Manea Marco Antonio, sportivul CSM Călăraşi, face o competiţie excelentă şi se clasează pe locul I la puternicul turneu „Sergey Danilchenko”.

După ce a învins adversari de calibru, din ţări cu un box foarte dezvoltat ca Georgia şi Azerbaidjan, sportivul nostru a trecut clar în finala competiţiei de sportivul ucrainian, Andryj Kostenko, cu o decizie de 5-0.

Mulţumim atât celor care au făcut posibilă această performanţă, cât şi tuturor prietenilor care ajută aceşti copii în drumul lor spre înalta performanţă.

Urmează Campionatul European, unde suntem siguri că Marco poate reprezenta cu succes oraşul Călăraşi, obţinând o performanţă mare pentru România.”, a scris Valentin Anghel pe pagina de facebook a Box CSM Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide