Box/Marco Manea și Tavi Dobre, câștigători ai Cupei României Juniori

În perioada 23-27 aprilie a.c., la Câmpulung Muscel, s-a desfășurat Cupa României la Box pentru Juniori. CSM Călărași a fost prezent la această competiție cu 5 sportivi, antrenați de Valentin și Georgian Anghel.

După o competiție puternică, care a avut la start 150 de sportivi, toți venind cu o dorință enormă de victorie, 3 dintre sportivii clubului călărășean au reușit să se califice în semifinale, acolo unde Apostu Sergiu a rămas cu medalia de bronz, după un meci extrem de echilibrat!

Ajunși în finală, Marco Manea (48kg) și Tavi Dobre (50kg), după ce au învins categoric în meciurile din semifinale, au reușit să câștige, și în acest an, Cupa României la BOX,  reconfirmând astfel faptul că sunt cei mai buni boxeri români la categoria lor de vârstă și greutate.

„Sportivii CSM Călărași au arătat în meciurile din finala competiției că sunt doi sportivi de mare viitor, cu siguranță printre cei mai valoroși sportivi pe care îi are boxul românesc la juniori, sportivi care vor face înaltă performanță pentru orașul nostru și pentru România!”, au declarat antrenorii celor doi sportivi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide