Boxul călărășean dă noi campioni

Boxul călărășean a devenit, de când este condus de frații Valentin și Georgian Anghel, o adevărată fabrică de campioni. Cu numeroase medalii obținute la campionatele naționale de seniori și juniori, clubul călărășean s-a impus ca unul dintre cele mai prodigioase din țară, fiind un reper de profesionalism și ambiție.

Inclusiv la capitolul comunicare, secția de box a CSM Călărași stă foarte bine, pe pagina sa de facebook fiind comunicate cu regularitate participările la competiții și rezultatele obținute de sportivi.

„După tineret și seniori, a venit rândul juniorilor de la CSM Călărași, secția BOX, să cucerească noi medalii pentru boxul călărășean.

La Campionatul Național de juniori, desfășurat în perioada 24-29.10.2016 la Tg. Jiu, sportivii antrenați de Valentin și Georgian Anghel au reușit să câștige doua medalii prin Cristea Jean (52 kg)- medalie de argint și Matei George (57 kg) – medalie de bronz.

Cristea Jean a obtinut titlul de vicecampion național după o finală extrem de disputată (una dintre cele mai frumoase finale ale competiției) cu Șchiopu Gabriel, sportiv care în acest an a reușit să câștige medalia de bronz la Campionatul European de Juniori, competiție la care a fost asistat la colț de antrenorul Lotului National de Juniori, călărașeanul Valentin Anghel.

A fost o competiție reușită în care sportivii călărășeni au demonstrat, încă odată că secția de box a CSM Călărași este una dintre cele mai puternice din țară.”  – facebook Box CSM Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Cătălin Predoiu a început seria întâlnirilor cu reprezentanții administrațiilor locale călărășene

Candidatul PNL Călărași pentru Camera Deputaților, Cătălin Predoiu, a demarat în această săptămână întâlnirile cu reprezentanții administrațiilor publice locale. Pentru...

Închide