Boxul călărășean dă noi campioni

Boxul călărășean a devenit, de când este condus de frații Valentin și Georgian Anghel, o adevărată fabrică de campioni. Cu numeroase medalii obținute la campionatele naționale de seniori și juniori, clubul călărășean s-a impus ca unul dintre cele mai prodigioase din țară, fiind un reper de profesionalism și ambiție.

Inclusiv la capitolul comunicare, secția de box a CSM Călărași stă foarte bine, pe pagina sa de facebook fiind comunicate cu regularitate participările la competiții și rezultatele obținute de sportivi.

„După tineret și seniori, a venit rândul juniorilor de la CSM Călărași, secția BOX, să cucerească noi medalii pentru boxul călărășean.

La Campionatul Național de juniori, desfășurat în perioada 24-29.10.2016 la Tg. Jiu, sportivii antrenați de Valentin și Georgian Anghel au reușit să câștige doua medalii prin Cristea Jean (52 kg)- medalie de argint și Matei George (57 kg) – medalie de bronz.

Cristea Jean a obtinut titlul de vicecampion național după o finală extrem de disputată (una dintre cele mai frumoase finale ale competiției) cu Șchiopu Gabriel, sportiv care în acest an a reușit să câștige medalia de bronz la Campionatul European de Juniori, competiție la care a fost asistat la colț de antrenorul Lotului National de Juniori, călărașeanul Valentin Anghel.

A fost o competiție reușită în care sportivii călărășeni au demonstrat, încă odată că secția de box a CSM Călărași este una dintre cele mai puternice din țară.”  – facebook Box CSM Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide