Bugetul Dunării Călărași, doar 30% din fonduri publice

Bugetul Dunării pentru prima sa participare în Liga I va fi asigurat în proporţie de 70% din fonduri private şi 30% din fonduri publice. Aşa a susţinut preşedintele Florin Brişan într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul Consiliului Judeţean Călăraşi.

„Prin accederea în liga I, ponderea fondurilor publice în total buget a scăzut semnificativ. Dacă anul trecut, procentul era de 90%, începând cu acest an acesta e de 30%. Restul înseamnă venituri proprii ale clubului care vor proveni din drepturi TV, contracte de publicitate, vânzări de bilete. Se va ajunge astfel la 70%”, a spus Brişan, care a mai adăugat că a fost aprobat bugetul destinat salarizării precizând că salariul mediu la nivelul lotului de jucători este de 3500 de euro.

„A fost aprobat un buget destinat salarizării. Transferurile jucătorilor se vor face abia după aprobarea Colegiului Director. Salariul mediu este undeva la 3500 de euro”, a mai afirmat președintele clubului de fotbal călărășean.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide