Călărași/ Ce filme rulează la Cinema 3D în perioada 27 mai-23 iunie

Centrul Cultural Județean/ Cinema 3D/2D vă face cunoscut programul de rulare al filmelor în perioada 27 mai-23 iunie 2016.

Cinema 3D/2D – Parcul central, Str. Independenţei, nr. 20/Preţul biletelor (acelaşi pentru filme 3D şi 2D): 8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani/12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani.

Nu se efectuează rezervări.

Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii la telefon 0242-312800 sau pe site-ul  www.culturalcl.ro

 

27 mai – 2 iunie

Orele: 17.00; 20.00

Luni: ora 17.00 nu este proiecție

Vecini de coşmar 2 – 2D

Regia: Nicholas Stoller

Cu: Rose Byrne, Zac Efron, Seth Rogen

Gen film: Comedie

Durata: 91 minute

Rating: N15

Premieră în România: 20.05.2016

Vecini de coșmar 2 este continuarea comediei-blockbuster din 2014, în care ne vom reîntâlni cu Seth Rogen, Zac Efron și Rose Byrne cărora li se alătură acum Chloë Grace Moretz.

De această dată, Mac (Rogen) și Kelly Radner (Byrne) urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că sunt gata să facă mișcarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente, care sunt, spre oroarea lor, mult mai scăpate de sub control decât frăția condusă de Teddy (Efron).

Sătule de sistemul discriminator și restrictiv al școlii, domnișoarele nonconofrmiste membre ale asociației Kappa Nu au decis să se instaleze într-o casă unde să-și facă singure regulile, adică să facă absolut orice le-ar trece prin cap.

Familia Radner se vede acum nevoită să apeleze la abilitățile singurei persoane în stare să liniștească pentru totdeauna balamucul din vecini, și acesta e fostul lor “dușman”, Teddy. Alături de Jimmy și Paula, șarmantul Teddy încearcă să se infiltreze în asociația fetelor pentru a o zgudui din temelii. Dar dacă ei își închipuie că fetele se vor preda fără o luptă aprigă, înseamnă că nu știu ce forță poate avea nebunia tinereții..

 

1 iunie 2016, orele: 9.00 și 11.00

Angry Birds – Filmul – 3D

Regia: Fergal Reilly, Clay Kaytis

Cu: Ioan Ionescu Andrei – voce (versiune română) Red; Marius Chivu – voce (versiune română) Bomba; Viorel Ionescu – voce (versiune română) Chuck; Gabi Costin – voce (versiune română) Leonard; Șerban Pavlu – voce (versiune română) Marele Vultur, Mihaela Tatu – voce (versiune română) Matilda, Valentin Teodosiu – voce (versiune română) Jude Ciocănescu

Gen film: Acţiune, Animaţie, Comedie

Durata: 97 minute

Rating: AG

Premiera în România: 13.05.2016

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red, a partenerului său de nădejde Chuck și a explozivului Bomb să le recupereze…

 

3 – 9 iunie

Ora: 17.00

Luni: ora 17.00 nu este proiecție

Ţestoasele Ninja 2 – 3D

Regia: Dave Green

Cu: William Fichtner, Pete Ploszek, Noel Fisher,Megan Fox, Jeremy Howard, Brian Tee, Alan Ritchson

Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Fantastic, SF

Premieră în România: 03.06.2016

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell).

După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.

 

3 – 9 iunie

Ora: 20.00

Luni: ora 17.00 nu este proiecție

Maşina de bani – 2D

Regia: Jodie Foster

Cu: George Clooney, Julia Roberts

Gen film: Crimă, Dramă, Thriller

Durata: 95 minute

Rating: AP12

Premiera in Romania: 03.06.2016

Money Monster spune povestea unei personalități TV, în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. Bărbatul îl ia ostatici pe Lee și întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real.

 

10 – 12 iunie 2016:

Vineri: ora 12.30

Sâmbată, duminică: orele 10.30 si 12.30

 

17 – 19 iunie 2016:

Vineri: ora 12.30

Sâmbată, duminică: orele 10.30 si 12.30

Oachi, prințul din junglă – 3D

Regia: Chuck Powers

CuRussell Peters, Sean Astin, Tim Curry

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Durata: 88 minute

Premiera în România: 10.06.2016

O călătorie fantastică începe uneori cu un salt mic de tot. Oachi este o broscuţă care trece printr-o adevărată criză de identitate. Dacă celelalte broaşte iubesc apa şi ar ţopăi toată ziua, el nu este deloc ca ele. Simte că locul lui nu este printre neamul broscăresc şi îşi pune mii de întrebări despre viaţă…

Curând însă găseşte curajul de a pleca într-o călătorie importantă, la capătul căreia să afle adevărul şi să ştie care este locul lui în lume. Cum călătoria se anunţă grea şi plină de neprevăzut, se bucură că poate conta pe ajutorul bunei sale prietene, veveriţa zburătoare.

Cei doi vor străbate uimitoarea pădure amazoniană, pentru a afla răspunsul la marile secrete ale vieţii şi se vor întâlni cu o mulţime de personaje, care mai de care mai colorate şi mai diferite, unele prietene, altele gata să le pună beţe-n roate la fiecare pas.

 

10 – 16 iunie 2016:

Orele: 17.00; 20.00

Luni: ora 17.00 nu este proiecție

Warcraft. Începutul –  3D

Regia: Duncan Jones

Cu: Travis Fimmel, Paula Patton, Clancy Brown,Ben Foster

Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic

Durata: 123 minute

Rating:

Premiera în România: 10.06.2016

Legendary Pictures și Universal Pictures prezintă Warcraft. Începutul, o aventură eroică despre un conflict între două lumi care se ciocnesc, bazată pe fenomenul global care este jocul video creat de Blizzard Entertainment.

Tărâmul magic Azeroth se află în prag de război când civilizația care îl populează se înfruntă cu cea mai temută rasă de invadatori: războinicii Orci, care fug din lumea lor aflată pe moarte, pentru a coloniza o altă lume.

Când se deschide portalul care leagă cele două lumi, o armată e pusă față în față cu distrugerea, și cealaltă, cu extincția. Aflați în tabere opuse, doi eroi se vor înfrunta într-o bătălie care va decide soarta familiei, poporului și căminului lor.

Așa începe o poveste epopeică despre putere și sacrificiu, în care războiul are multe fețe, și unde fiecare luptă pentru ceva.

 

17 – 23 iunie 2016:

Orele: 17.00; 20.00

Luni: ora 17.00 nu este proiecție

Now You See Me: Jaful Perfect 2 – 3D

Regia: Jon M. Chu

Cu: Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan

Gen film: Acţiune, Comedie

Durata: 115 minute

Premiera în România: 17.06.2016

Cei patru călăreţi (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.

La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide