Călăraşi / Şcoala nr.8 „Mircea Vodă” are propriul post de radio intern

Rodica Zaharia. Şcoala nr.8 „Mircea Vodă” din municipiul Călăraşi se poate mândri că este singura şcoală gimnazială din întreg judeţul Călăraşi care, începând din acest moment, propriul post de radio intern ce poate fi ascultat de elevi în pauzele dintre orele de curs. Iniţiativa acestui demers aparţine directoarei Şcolii nr.8 „Mircea Vodă”, Alina Stanciu, care în urmă cu ceva timp a activat ani buni în cadrul unui post de radio local, realizând câteva emisiuni de succes.

Alina Stanciu ne-a declarat că postul de radio nu are încă un nume. Se doreşte ca împreună cu elevii şcolii să să găsească un nume adecvat care să fie pe placul tuturor.

Ceremonia de inaugurare a staţiei radio a fost marcată printr-un scurt moment artistic susţinut de elevii Şcolii nr.8 „Mircea Vodă”, spectatori fiind prichindeii de la Grădiniţele „Step by step” şi „Voinicel”, precum şi cadrele didactice ale şcolii.

Printre proiectele de viitor aflate în atenţia conducerii Şcolii nr.8 „Mircea Vodă” se numără aducerea unui asistent medical pentru cabinetul existent în incinta şcolii, deschiderea unui spaţiu de joacă destinat copiilor de la grupa pregătitoare şi înfiinţarea unui cabinet de muzică coordonat de cunoscutul interpret Daniel Iordăchioaie cu care conducerea şcolii se află în discuţii avansate.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide