Călărași/714 elevi înscriși la bacalaureatul de toamnă

Rodica Zaharia. Luni au început probele scrise din sesiunea a doua a Bacalaureatului, primul examen fiind la limba şi literatura română, urmat de cel la limbă maternă, de probă obligatorie, la matematică sau istorie, şi de probă la alegere dintre mai multe discipline.

Potrivit inspectorului general al ISJ Călărași, Constantin Tudor, la nivelul județului nostru,  714 elevi s-au înscris la bacalaureatul de toamnă. Aceeași sursă mai spune că pentru a două sesiune  funcționează două centre de examen, una în municipiul Călărași – la Liceul Mihai Eminescu, iar alta la Oltenița – la Liceul Nicolae Bălcescu.

Tudor mai spune că toate lucrările examenului de bacalaureat ale acestei sesiune vor fi corectate în județul Ialomita. La centrul de evaluare de la Călărași, din cadrul Liceului Agricol, vor fi corectate lucrărilor elevilor din Ilfov.

Elevii au susținut luni examenul scris la limba şi literatura română, marţi au loc examenele la limba şi literatura maternă (maghiară, germană, slovacă, ucraineană, sârbă sau croată), miercuri este proba obligatorie a profilului, respectiv matematică pentru absolvenţii profilului real şi istorie pentru cei de la profilul umanist, şi vineri se susține proba la alegere a profilului şi specializării, respectiv biologie, geografie, fizică, chimie, logică, informatică, sociologie, psihologie, economie sau filosofie.

Rezultatele vor fi afişate în 31 august, până la ora 12.00, iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afişate pe 3 septembrie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide