Călărași/Acțiune a poliției în cluburi și baruri

În perioada 5 – 6 august a.c., Poliția Română a organizat o acțiune, la nivel naţional, în zona cluburilor și barurilor, pentru prevenirea și combaterea activităţilor infracţionale. Astfel, în cadrul acțiunii pe raza judeţului Călăraşi  poliţiştii au efectuat 25 de acțiuni și controale, dintre care 17 în domeniul ordinii publice și 4 pe linie de investigații criminale. În urma acțiunii, poliţiştii au constatat 8 infracţiuni şi au aplicat 189 sancţiuni contravenţionale, în valoare aproximativ 60.000 lei.

Dintre acestea, 66 sunt prevăzute de Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încalcare a unor norme de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice, 6 sunt prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 11 sunt prevăzute de Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 99 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide