Călărași/Acţiune pentru siguranţa cetăţeanului, desfăşurată de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Călăraşi au desfăşurat în perioada 29 – 30 iulie 2016, în intervalul orar 20.00 – 02.00 o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi identificarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică pe raza municipiului Călăraşi. Acţiunea s-a adresat locuitorilor din municipiu având drept scop identificarea şi avertizarea acestora asupra riscurilor la care se expun în cazul în care săvârşesc contravenţii sau infracţiuni.

Activitatea a fost însoţită şi de măsuri de control care trebuie considerate de populaţie drept mijloc de prevenire. Pentru neregurile constatate s-au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale cele mai multe la Legea 61/1991/R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea sancţiunilor aplicate fiind de 2.100 lei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide