Călăraşi/Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni din zona Liceului Agricol

Rodica Zaharia. În jurul orei 11.30, un tânăr de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, a surprins şi accidentat grav o femeie care s-a angajat în trecerea străzii prin loc marcat corespunzător pentru pietoni.

Chiar dacă pe carosabil se cunosc urmele de frânare, femeia în vârstă de 65 ani a fost lovită în plin, pe capota autovehiculului fiind vizibile urmele lovirii.

Imediat, un echipaj al Ambulanţei Călăraşi a preluat victima care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi pentru îngrijiri.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului au menţionat că imediat după efectuarea măsurătorilor vor putea preciza care au fost cauzele accidentului şi cine este vinovat de producerea acestuia, luându-se în considerare şi declaraţiile martorilor care au spus că femeie ar fi traversat în fugă trecerea de pietoni.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide