Călărași/Festivalul Dunării Călărășene, ediţia a II-a, 07 – 08 August 2015

Consiliul Judeţean Călăraşi prin Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, organizează în perioada 07 – 08 August 2015, cea de-a II-a ediţie a Festivalului Dunării Călărășene.

Acest eveniment se adresează atât iubitorilor de pescuit cât și iubitorilor de jocuri interactive, spectacole de divertisment, povești pescărești și concursuri de gastronomie. Așadar unul dintre principalele obiective este promovarea pescuitului ca și mod de relaxare și petrecere a timpului liber dar și atragerea atenției publicului călărășean către principala atracție naturală a Județului Călărași, Brațul Borcea.

Proiectul se va desfășura în Municipiul Călărași, pe platoul din fața Sălii de spectacole ”Barbu Știrbei”, în intervalul orar 09:00 – 16:00 și va fi structurat în două secțiuni:

7 August 2015, secțiunea dedicată copiilor, în cadrul căreia se vor organiza concursuri de desene având ca temă ”Dunărea călărășeană prin ochi de copil”, concursuri de realizat caricaturi, concursuri de desene pe asfalt.

De asemenea, spre divertismentul celor mici și un numai, vor exista păpuși gigant iar echipa de Cercetași a Județului Călărași va antrena doritorii într-o serie de jocuri interactive ce pot stimula creativitatea și inteligența copiilor. Tot în acest sens, pentru cei mici, va exista o lecție de nutriție susținută de către un medic specialist.

08 August 2015, secțiunea dedicată adulților. În cadrul acestei secțiuni se vor organiza ateliere de pescuit, în cadrul cărora se vor expune tehnici de pescuit, de confecționare a uneltelor pescărești, etc. Vor fi organízate diferite concursuri amuzante cu specific pescăresc dar și concursuri de gastronomie.

În cele două zile de festival nu vor lipsi spectacolele artistice susținute, printre alții, și de membrii ”Flores Campi”, de ansambluri folclorice din Județul Călărași sau de trupe de dans modern.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Festivalul Internaţional de Folclor „HORA MARE”, ediţia a XXIII-a, 06 – 09 August 2015

Consiliul Judeţean Călăraşi prin Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, organizează în perioada 06 - 09 August 2015, cea de-a XXIII-a ediţie...

Închide