Călărași/„Hestia Junior’s Cup” – ediția a 2-a, 11-13 August 2017

„Hestia Junior’s Cup” a ajuns la cea de a 2-a ediție și se va desfășura anul acesta în perioada 11-13 August. Competiția dedicată fotbalului juvenil se adresează categoriilor de copii născuți în perioadele 2009-2010 și 2007-2008

Întrecerea se va desfășura pe două terenuri, unul în cadrul complexului Hestia și celălalt pe terenul sintetic amplasat în cadrul Stadionului Municipal din Călărași. Competiția este organizată de „Hotel Hestia” Călărași, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Direcția Județeană de Tineret și Sport Călărași, Asociația Județeană de Fotbal și AFC Dunărea Călărași.

Ce a fost la prima ediție

Deși a fost doar prima ediție, „Hestia Junior’s Cup” a avut parte de un real succes, competiția fiind organizată într-un timp foarte scurt din punct de vedere calendaristic. Chiar și așa, la prima ediție au participat echipe cu renume și tradiție: CSA Steaua, Academia Farul sau Luceafărul Brăila.

Mediatizarea / online / televiziune / radio

Întrecerea a avut un suport mediatic destul de bun, mai multe ziare locale trecând în revistă această competiție. La nivel național, „Hestia Junior’s Cup” a fost mediatizată de postul de televiziune Digi 24 Constanța și pe mai multe canale online din țară, printre care și site-ul Federației Române de Fotbal (frf.ro).

Prin publicarea materialului de presă de la Călărași, FRF-ul a deschis astfel o colaborare cu organizatorii acestei competiții. Pe plan local, știrea referitoare la acest campionat a fost preluată de 80% din publicațiile locale, online și print: Observator de Călărași, Realitatea din Călărași, Ediția, Fapt Divers, Obiectiv, Arena Media, Express de Călărași, Radio Voces Campi, Stil FM, sunt doar o parte a presei locale care au sprijinit acest turneu prin suport mediatic.

Pagina de facebook a evenimentului a fost creată chiar în ziua de debut a competiției. Chiar și așa, după doar două zile impactul a fost unul bun cu peste 15.000 de vizualizări!

Chiar și după încheierea evenimentului, pagina de facebook adresată acestei competiții a rămas deschisă pentru a avea pregătit următorul feedback al întrecerilor care vor urma în cadrul „Hestia Cup”.

Premii

La capitolul premii, competiția a beneficiat de un suport financiar destul de bun din partea organizatorilor. Este pentru prima dată când la un concurs dedicat fotbalului juvenil, sponsorul principal, Hotel Hestia, a oferit premii în bani, asta pe lângă diplome, tricouri, trofee și medalii oferite de Direcția Județeană de Sport Călărași. De asemenea, au fost făcute trofee speciale din sticlă și fanioane pentru prima ediție a acestei întreceri. Același lucru se va întâmpla și la finalul întrecerilor organizate anul acesta!

Pe viitor, „Hestia Junior’s Cup” va avea un suport mai amplu în special din partea Federației Române de Fotbal. Întrecerea este înscrisă în Calendarul Competițional al DJTS Călărași și beneficiază deja de suportul forului fotbalistic Românesc, în speță, Federația Română de Fotbal.

 

 

 

 

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide