Călărași/Instructorii auto care nu respectă traseele și intervalele orare riscă 4-5 puncte de amendă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi continuă acțiunile pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere și creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic.

Demersurile inițiate de polițiștii rutieri pentru consolidarea siguranței circulației rutiere au continuat cu organizarea unei întâlniri, la sfârșitul săptămânii trecute, cu reprezentanții școlilor de șoferi din municipiul Călărași.

La ședința convocată de polițiștii Biroului Rutier Călărași au participat instructori auto și reprezentanți ai școlilor de șoferi, tema discuțiilor fiind respectarea traseelor de instruire practică și a intervalelor orare astfel încât să se evite aglomerările în trafic pe străzile principale din municipiul Călărași.

Pentru consolidarea gradului de siguranță rutieră, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste respect și toleranță față de toți participanții la trafic, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere și să acorde prioritate tuturor celor în drept!

Sunt stabilite ca traseu de instruire practică și examinare auto toate străzile din mun. Călărași, însă pe străzile București, Prel. București, Grivița, Eroilor, bd. Republicii, bd. N. Titulescu, bd. Cuza-Vodă se interzice circulația mașinilor de școală în timpul săptămânii, în intervalul orar 07.00 – 08.30 și 15.30 – 17.30, iar pe strada Belșugului, în weekend, în intervalul 09.00 – 12.00.

Pentru nerespectarea acestor prevederi poate atrage sancțiuni de 4-5 puncte de amendă pentru instructorii auto.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
FILM/The Dark Tower (cu Matthew McConaughey)- începând de astăzi la Cinema Călărași

04 – 10 august Orele: 17.00; 20.00 Luni ora 20.00 The Dark Tower -  2D Regia: Nikolaj Arcel Cu: Matthew...

Închide