Călărași/Marfă în valoare de 6.500 lei confiscată de poliţişti

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice Călăraşi, împreună cu Poliţia Municipiului Călăraşi au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comercializării produselor confrafăcute. La data de 5 august 2016 poliţiştii au efectuat verificări în incinta unui compelx comercial din municipiul Călăraşi, scopul acestora fiind prevenirea și combaterea ilegalităților comise în domeniul comercializării de produse. În urma verificărilor au fost constatate 6 de infracţiuni la Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Pentru neregulile depistate pe linia comercializării produselor, au fost aplicate 4 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.500 de lei. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 30 de produse susceptibile a fi contrafăcute în valoare de aproximativ 6.500 de lei. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi continuă acţiunile pentru protejarea drepturilor şi intereselor comerciale ale cetăţenilor, prin verificarea legalităţii activităţilor comerciale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide