Călărași/Numărul căsătoriilor şi al divorţurilor, în scădere

Luna aprilie 2016, comparativ cu luna precedentă, a fost caracterizată de creşterea numărului născuţilor-vii, al deceselor sub 1 an şi scăderea numărului deceselor generale, al căsătoriilor şi al divorţurilor. În luna aprilie 2016 s-au născut 184 copii, cu 2 mai mulţi decât în luna precedentă. Numărul persoanelor care au decedat în luna aprilie 2016 a fost de 355, cu 13 decedaţi mai puţini decât în luna anterioară. Ca urmare a faptului că numărul nascuţilor-vii a fost mai mic decât cel al deceselor, s-a înregistrat un spor natural negativ de 171 persoane în luna aprilie 2016.

În luna aprilie 2016 s-au înregistrat 4 decese sub 1 an, comparativ cu luna precedentă, numărul deceselor sub 1 an fiind mai mare cu 1. Comparativ cu luna aprilie 2015, în luna aprilie 2016, a scăzut numărul născuţilor-vii cu 28, numărul deceselor generale cu 62, iar numărul deceselor sub 1 an a rămas la acelaşi nivel (4 decese). De asemenea, în luna aprilie 2016, la oficiile de stare civilă s-au înregistrat 42 căsătorii, mai puţine cu 41 căsătorii comparativ cu luna precedentă şi s-au înregistrat 19 divorţuri, cu 37 mai puţine faţă de luna anterioară.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide