Călărași/Persoană Dispărută

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea unui bărbat de 34 ani din municipiul Călărași, care a plecat de la domiciliu.

Dispariţia lui Lițu Dan George a fost sesizată de mama sa, la data de 09 august 2017. Bărbatul ar fi plecat voluntar de la domiciliu din data de 01 august 2017, având asupra sa un rucsac cu obiecte de îmbrăcăminte, produse alimentare și un cort pentru o persoană. Acesta nu a mai revenit.

Poliţiştii au demarat de îndată verificările și investigațiile pentru găsirea persoanei dispărute, fiind pusă în urmărire.

Acesta are 1,82 m înălțime, 85 kg, constituţie atletică, ten deschis, ochii căprui, păr negru drept (prezintă deasupra urechii stângi părul căzut), poartă barbă.

La data dispariției era îmbrăcat cu geacă impermeabilă de culoare neagră și pantaloni negri, iar pe cap purta o pălărie din piele maro cu boruri largi.

Cetăţenii care pot furniza informaţii care să conducă la găsirea persoanei dispărute sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Programul Zilei Marinei ediția 2017

Primăria Municipiului Călărași organizează marți, 15 august, în Parcul Central, activități dedicate sărbătorii Zilei Marinei-ediția 2017. Agenda evenimentului este următoarea:...

Închide