Călărașiul va găzdui Campionatul Național de Skandenberg, în weekendul 22-24 martie

Asociația Română de Skandenberg „Braț de fier”, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Călărași, organizează, în weekendul 22-24 martie, ediția 2019 a Campionatului Național de Skandenberg, în Sala Polivalentă Ion C. Neagu din municipiul Călărași.

Câteva sute de participanți din toată țara sunt așteptați la Călărași pentru această competiție, ce se va desfășura pe categorii masculin/feminin și pe grupe de vârstă: 14-15 ani, 16-18 ani, 19-21 ani, peste 21 de ani, peste 40 de ani și peste 50 de ani.

Dacă ziua de vineri, 22 martie, este destinată seminariilor de arbitraj și organizare, precum și primei înregistrări a participanților și primului cântar oficial, zilele de sâmbătă și duminică sunt pentru întreceri pe fiecare braț, astfel:

Sâmbătă, 23 martie:

08.00-10.00 – Cântar oficial și înregistrare concurenți

11.00-11.30 – Festivitatea de deschidere oficială a Campionatului

11.30 – Preliminarii brațul stâng / Finale / Open

Duminică, 24 martie:

09.30 – Preliminarii brațul drept / Finale / Open

La această competiție este așteptată prezența arbitrului internațional Katia Crucitti, precum și a binecunoscutului Radu Valahu, în calitate de prezentator-MC, prezent și la Zilele Municipiului Călărași – ediția 2018.

Mai multe detalii despre competiție se pot găsi pe pagina de facebook a Asociației Române de Skandenberg „Braț de fier”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide