Călărași/Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost secționat de un tren personal

Tragedie pe calea ferată în zona 10 nivele din municipiul Călărași. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost secționat de un tren personal. Paramedicii SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași împreună cu un echipaj al Ambulanței au ajuns rapid la fața locului, însă din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru respectivul bărbat, care a fost secționat de trenul personal 8343.

În data de 17 august 2016, ora 05.50, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe raza municipiului Călărași, pe strada Locomotivei, în zona 10 nivele, la trecerea la nivel cu calea ferată, pentru a acorda primul ajutor unei persoane de sex masculin, cu identitate necunoscută (aproximativ 60 de ani, fără documente), care a foat călcată de trenul personal 8343. La sosirea paramedicilor SMURD și a echipajului S.A.J., persoana era efectiv secționată în două, fără nicio șansă de supraviețuire. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările nefericitului accident, în urma căruia bărbatul și-a pierdut viața într-un mod atât de tragic.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide