Camelia Croitoru, vicepreşedinte şi coordonator pe regiune al Organizaţiei de Femei UNPR

Preşedintele Organizaţiei Municipale Călăraşi a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Camelia Croitoru, a fost recent numită vicepreşedinte la nivel naţional şi coordonator pe Regiunea Sud Muntenia al Organizaţiei de Femei a UNPR. Informaţia a venit din partea preşedintelui UNPR Călăraşi, deputatul Aurel Niculae, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul organizaţiei judeţene. „În urma analizării activităţii politice a Organizaţiei Judeţene UNPR din Călăraşi la nivel naţional, avem bucuria să vă anunţăm că din rândul colegilor mei au fost cooptaţi la nivel naţional, dar ca şi coordonatori în Regiunea Sud Muntenia, doamna Camelia Croitoru, vicepreşedinte la nivel naţional şi coordonator pe regiune al Organizaţiei de femei a UNPR, domnul Ciubotă Roşie la Organizaţia de tineret şi coordonator pe regiune, domnul Cezar Ispir, elev, vicepreşedinte la nivel naţional şi coordonator pe regiune, şi nu în ultimul rând tot ca un gest de apreciere a activităţii noastre, doamna Dumitru şi domnul Stăncescu, vicepreşedinţi şi coordonatori pe regiune ai Organizaţiei de pensionari”, a precizat Niculae.

 

Are ambiţii ca UNPR, în 2016, să aibă două femei primar

Prezentă şi ea în cadrul aceleeaşi conferinţe de presă, Camelia Croitoru a mulţumit pentru această oportunitate şi a dezvăluit care îi sunt ambiţiile, în contextul alegerilor locale din 2016. „Vreau să mulţumesc domnului preşedinte Aurel Niculae şi domnului primar Daniel Ștefan Drăgulin pentru oportunitatea de a fi nominalizată coordonator pe Regiunea Sud Muntenia al Organizaţiei de femei UNPR. În urmă cu două săptămâni a avut loc o şedinţă de organizare a Biroului politic naţional al Organizaţiei de femei, în care am fost nominalizată şi votată. La această şedinţă a participat şi domnul preşedinte Gabriel Oprea, care a insistat foarte mult pe cele două obiective strategice, atingerea unui milion de membri şi constituirea de organizaţii UNPR în toate localităţile din ţară. Drept urmare, organizaţia de femei din judeţul Călăraşi şi-a propus un plan, avem 23 de filiale constituite şi sperăm până în septembrie să reuşim să constituim organizaţii peste tot. Ambiţia mea personală este ca la alegerile locale de anul viitor să avem două femei primar. Nu-mi cereţi nume sau localităţi, dar am identificat cele două colege care pot obţine funcţii de primar, am avut discuţii cu ele”, a declarat Croitoru.

În ceea ce priveşte activitatea Organizaţiei Municipale Călăraşi a UNPR pe care o conduce, Croitoru spune că, până în acest moment, sunt înregistraţi 2.500 de membri.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide