Camelia Ghiveciu, atac dur la doi dintre candidații PNL Călărași – Raluca Surdu și Liviu Tomoiagă

Liberal cu ștate vechi în organizația călărășeană a PNL, președintă a organizației de femei ani buni și vicepreședinte al organizației județene, Camelia Ghiveciu s-a revoltat pe pagina sa de facebook vizavi de candidaturile Ralucăi Surdu și a lui Liviu Tomoiagă pe locurile 2, respectiv 3 la Camera Deputaților, pe care le consideră absolut inoportune.

Desigur, nemulțumirile acesteia sunt împărtășite și de alți membri ai PNL Călărași, însă până acum doar Camelia Ghiveciu și-a asumat acest lucru public.

„Raluca Surdu, o pripășită prin politica locală, soție de șef de RAPPS cercetat penal, o iubitoare de Oltenița, nu și viceversa, altfel nu s-ar explica mia de voturi obținută cu chin, iar Liviu Tomoiagă, băiat simpatic, de salon, dar cu nărav prea fin pentru politică, retras în urmă cu doi ani, reîncărcat în 2016, dar degeaba…” – cam astea sunt impresiile liberalilor călărășeni despre candidații lor. Și poate că au și dreptate… Și mai sunt și alte nemulțumiri care, probabil, vor răbufni în perioada următoare, între vechii liberali și „colegii” lor, foștii pedeliști.

Revenind la Camelia Ghiveciu și supărările sale…

„Ziua în care nu s -a întâmplat nimic

Bună seară!

Nu ştiu dacă e bună, dar PNL -ul în această seară, în această singură seară, nu mai are şef sau şefă. În plus, nici nu vrea nimeni să se angajeze, doar domnul Paleologu zice că s-ar putea întoarce în PNL, dacă îi cerem scuze, îi întindem covorul roşu şi îi oferim preşedinţia.

Şi m -am gândit: acum că pisica nu e încă acasă, aş putea să dau şi eu drumul unor gânduri de liberal vechi, cât se poate de afectat de ceea ce s-a întâmplat pe 11 decembrie , ziua aceea caldă şi cu soare generos.

Mă tot gândesc… de ce s-a supărat aşa deodată electoratul nostru care, deşi nu a votat împotrivă, cu PSD-ul adică, pur şi simplu s-a abţinut sau nu a participat la vot.

Ce oferta am avut… oameni valoroşi, cu experienţă politică pe primele locuri, care, de altfel, au fost şi votaţi.
Dar şi următorii… acea fată frumoasă, blondă şi deşteaptă, dar şi acel coleg simpatic, care, vorba cuiva, când întinde el o masă de pește… se satură lumea.

S-o fi uitat oltenitenii pe frumoasa lor domniţă în cei trei ani de absenţă din decor (motivată de altfel)? Posibil!

Colegul nostru cel simpatic… şi el ghinionist; încă de la început pierzându-şi (probabil pe baltă) cheia cabinetului de senator, n-a apucat bietul om să ţină şi el, acolo, măcar o audienţă pe an.

Noi i-am pus pe liste, după criteriul: „întâi parlamentarii actuali” – fără analize, fără întrebări. Nu ştiu ce criteriu e ăsta şi cine l-a propus. Se pare însă că a fost votat, deci… nu se mai discută.

Şi gândind aşa liber, profitând de o seară cu vid total de putere, cum n-o să mai avem prea curând, am avut revelaţia a ce s-a întâmplat în ziua cea mai lungă: nu s-a întâmplat nimic, doar că: electoratul nostru e mai inteligent decât electoratul lor”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide