Campionii Călăraşiului, Georgiana Vasile şi Alexandru Chioseaua, felicitaţi de consilierii locali

Rodica Zaharia. În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Călăraşi, desfăşurate miercuri, 28 mai, a avut loc un scurt moment festiv unde au fost prezenţi doi campioni călărăşeni ce au obţinut de curând medalia de aur, respectiv de argint, la Campionatele Europene de Canotaj pentru Juniori din Hazewinkel, Belgia.

Geogiana Vasile, sportivă legitimată la CSM Călăraşi, a câştigat aurul la proba de 8+1 rame, iar Alexandru Chioseaua, medalia de argint la proba 4 vâsle, ratând medalia de aur la o diferenţă de 10 sutimi.

Alături de ei s-au aflat antrenorul Daniel Bănăţeanu, cât şi liderii celor două cluburi sportive călărăşene, CSM şi CSS Călăraşi, prof. Dumitru Chirilă, respectiv Marius Tătaru.

Din păcate, consilierii locali nu le-au putut oferi sportivilor decât aprecieri şi aplauze. Consilierul Viorel Ivanciu a promis că, la şedinţa următoare, va iniţia un proiect de hotărâre pentru ca performanţele celor doi sportivi să fie premiate cu o sumă de bani.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide