Candidatura lui Iliuţă pentru un nou mandat depinde de localele din 2016

Copreşedintele Organizaţiei Judeţene Călăraşi a Partidului Naţional Liberal, deputatul Vasile Iliuţă, anunţa, în urmă cu aproximativ un an, că nu mai e interesat de un nou mandat de parlamentar, după prima sa prezenţă în Legislativul României. Între timp, declaraţiile acestuia s-au mai nuanţat, în sensul că Iliuţă s-ar supune unei decizii a partidului, dar după alegerile locale din vara anului viitor. „Rămâne de văzut dacă voi mai candida pentru că localele vor fi cele care ne vor poziţiona, dacă vom mai candida la o funcţie viitoare. Dacă localele vor fi câştigătoare ne vom redirecţiona după aceea. Cine îşi face datoria la locale…vedem cum facem la alegerile parlamentare. Partidul va desemna pe cei care merită să candideze la parlamentare. Chiar dacă am spus că nu mă mai interesează încă un mandat de deputat, partidul este cel care va avea decizia, dar după locale”, a precizat, zilele trecute, într-o conferinţă de presă, Vasile Iliuţă.

Colegul său din conducerea PNL Călăraşi, Răducu Filipescu l-a dublat în declaraţii pe Iliuţă, fiind de părere că Parlamentul are nevoie de specialişti, cum e deputatul călărăşean în domeniul agriculturii. „Cu alte cuvinte, Vasile spune că cine va avea rezultate la locale va candida. Sunt o grămadă care pot candida. Dacă bat din degete… am trei locuri goale care aşteaptă. Parlamentul trebuie să aibă şi el oameni care se pricep la ceva, iar Vasile se pricepe la agricultură. După părerea mea, ar trebui ca partidul să-şi aleasgă pentru fiecare sector parlamentarii care să aibă ceva de spus într-un domeniu. Trebuie să aduci în faţă oameni care nu se pricep la toate şi la nimic, dar ce am eu în cap nu e acelaşi lucru cu realitatea”, este de părere Filipescu.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide