„Caravana Tricolorul”, proiect iniţiat de TNL, ajunge duminică la Călăraşi

În Anul Centenarului, Tineretul Naţional Liberal lansează Caravana Tricolorul. Printr-o acţiune simbolică, desfăşurată la nivel naţional şi care îşi propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizaţiile TNL vor purta drapelul naţional prin toate judeţele ţării, începând din data de 18 septembrie şi până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

„1 decembrie 2018 ne va găsi împreună, la Alba Iulia, sărbătorind cea mai importantă şi fericită zi din istoria poporului român. Suntem datori să recunoaştem şi să celebrăm efortul înaintaşilor noştri în crearea statului naţional unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire – cel mai semnificativ şi emoţionant moment din istoria noastă.”, se arată în comunicatul TNL.

Tricolorul, având desfăşurare de cca. 30 de metri lungime şi cca. 10 metri lăţime, va ajunge în Călăraşi în data de 30.09.2018, la ora 10:00. Cu el pe umeri, între orele 10:00-12:00, peste 70 de tineri liberali din cadrul organizaţiei TNL Călăraşi  vor străbate traseul Piaţa Orizont – 5 Călăraşi – Parcul Dumbrava – Parcul Central – Primăria Călăraşi, împărţind, în acelaşi timp, şi flyere trecătorilor cu o mică informare referitoare la acţiune.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide