Care au fost lunile preferate de călărășeni pentru căsătorii dar și pentru divorțuri în 2018

În luna ianuarie 2019, la oficiile de stare civilă din județul Călărași s-au înregistrat 40 căsătorii, mai puţine cu 10, comparativ cu luna precedentă şi 4 divorţuri, cu 35 mai puţine comparativ cu luna decembrie 2018.

Comparativ cu aceeaşi perioada a anului precedent, în luna ianuarie 2019, s-au înregistrat cu 19 căsătorii mai puţine, iar numărul divorţurilor a fost mai mic cu 3 faţă de luna ianuarie 2018.

Conform statisticilor prezentate de Direcția Regională de Statistică a Județului Călărași se poate observa că cele mai multe divorțuri din 2018 s-au înregistrat în luna octombrie – 54, urmată, la mică distanță, de luna iunie – 52 de divorțuri.

Lunile preferate de călărășeni, în același an, pentru căsătorii sunt, în ordinea numărului de căsătorii, septembrie – 246 și iulie – 226.

Cei mai mulți copii s-au născut, în județul Călărași, în anul 2018, la sfârșit de an, în luna decembrie – 456.

Natalitatea, mortalitatea şi sporul natural

Luna ianuarie 2019, comparativ cu luna precedentă, a fost caracterizată de creşterea numărului născuţilor-vii, al deceselor generale şi al deceselor sub 1 an şi de scăderea numărului căsătoriilor şi al divorţurilor.

În luna ianuarie 2019 s-au născut 235 copii, cu 37 mai mulţi comparativ cu luna precedentă.

Numărul persoanelor care au decedat în luna ianuarie 2019 a fost de 468, cu 12 decese mai multe faţă de luna anterioară.

Ca urmare a faptului că numărul născuţilor-vii a fost mai mic decât cel al deceselor, s-a înregistrat un spor natural negativ de 233 persoane în luna ianuarie 2019.

În luna ianuarie 2019 s-au înregistrat 3 decese sub 1 an.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide