Carmen Avram, candidat PSD la europarlamentare, s-a întâlnit ieri cu fermierii călărășeni

Joi, 25 aprilie a.c., candidatul PSD pentru europarlamentarele din 26 mai, Carmen Avram, a discutat la Călărași despre intențiile sale în cadrul Parlamentului European.Alături de aceasta s-a aflat și doctorul Dorin Cojocaru, președintele Asociației Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL).

Programul a început la ora 10.00, cu o întâlnire, la Consiliul Județean Călărași, cu fermierii din județ, în special cu cei din zona de procesare. Carmen Avram, împreună cu domnul Dorin Cojocaru, au dialogat cu cei prezenți, le-au ascultat problemele, au înțeles nevoile lor și au răspuns la întrebări, încercând să ofere soluții.

Fosta jurnalistă a Antenei 3 a luat act de problemele care îi macină pe fermierii români, și și-a declarat ferm intenția de a le apăra cauza în Parlamentul European după alegerile din 26 Mai.

Următoarea oprire a fost la Sala de Box „Ioan Damian”, o sală modernă, care urmează să primească în continuare dotări, așa cum a promis ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Constantin Matei, copiilor care se antrenează aici.

Și, pentru că tot era într-o sală de box, într-un dialog cu cei prezenți la întâlnire, Carmen Avram a primit și urarea de a fi, atunci când ajunge în Parlamentul European, o doamnă cu un pumn de fier într-o mănușă de catifea.

Pachete de sărbători pentru bătrâni și copiii nevoiași

A urmat Centrul de Îngrijire și Asistență Ciocănești, acolo unde Carmen Avram a interacționat atât cu seniorii din cămin, cât și cu personalul de aici. Au fost oferite mici surprize bătrânilor, distribuindu-le pachete de sărbători, gest care i-a bucurat pe cei din centru.

Au fost oferite pachete de sărbători și în comunele din județ, la 24 de copii proveniți din familii defavorizate, care au la rândul lor o bucurie acum, de sărbători.

În final a fost vizitată o fermă de vaci din comuna Ulmeni, acolo unde viitoarea eurodeputată a discutat cu fermierii și cu personalul de aici pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă în munca de zi cu zi cei care lucrează în agricultură.

Promisiunea lui Carmen Avram a fost că agricultura românească va avea un protector la Bruxelles pe perioada mandatului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide