Cătălin Predoiu a început seria întâlnirilor cu reprezentanții administrațiilor locale călărășene

Candidatul PNL Călărași pentru Camera Deputaților, Cătălin Predoiu, a demarat în această săptămână întâlnirile cu reprezentanții administrațiilor publice locale. Pentru început acesta a poposit în localitățile Mănăstirea, Ulmu, Dorobanțu, Ciocăneşti, Grădiștea, Alexandru Odobescu Și Vlad Țepeș.

“M-am întâlnit cu locuitorii din câteva localităţi ale judeţului Călăraşi: Mănăstirea, Ulmu, Dorobanțu, Ciocăneşti, Grădiștea, Alexandru Odobescu și Vlad Țepeș. Am fost primit cu multă căldură şi sinceritate. Am discutat cu ei despre probleme locale, dar şi teme naţionale. Oamenii sunt preocupaţi în special de tema locurilor de muncă, de nivelul veniturilor, de educaţie şi sănătate. Judeţul Călăraşi are un potenţial remarcabil de dezvoltare. Lipsesc însă investiţiile. Cum să faci din Călăraşi un loc atractiv pentru investiţii? Aceasta este una dintre temele mele de campanie şi îmi prezint soluţiile în cadrul acestor întâlniri cu alegătorii pe tot parcursul campaniei. Iar după alegeri le vom pune în aplicare. Echipa PNL Călăraşi este unită, puternică şi dedicată campaniei. Le mulţumesc tuturor!”, a declarat Cătălin Predoiu vizavi de periplul său preelectoral.

În urma discuțiilor, Predoiu și-a notat problemele semnalate de către primari și a promis că le va aduce în discuție la nivelul conducerii centrale a PNL dar și al Guvernului.

“Am avut plăcerea de a mă întâlni cu primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Călăraşi şi de a le prezenta viziunea mea privind dezvoltarea zonei. Au fost discuţii constructive prin care fiecare şi-a adus aportul prin prezentarea specificului fiecărei comunităţii pe care o administrează.

Sunt oameni dedicaţi şi implicaţi în viaţa călărăşenilor şi le mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-au arătat-o. Mi-am notat şi o serie de probleme pe care mi le-au semnalat şi pe care le voi semnala şi eu la rândul meu conducerii PNL şi Guvernului. Spre exemplu, ar trebui urgent plătite ajutoarele pentru lemne şi pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, o altă chestiune de principiu este faptul că nu se mai face deloc ”îndrumare” în activitatea Curţii de Conturi, ci direct control şi sancţionare, ceea ce este contrar spiritului în care trebuie să funcţioneze în general organele de control.”

Candidatul liberal la Camera Deputaților spune că legislația incoerentă, lipsa co-finanțărilor dar și obtuzitatea Curții de Conturi fac ca primăriile să funcționeze defectuos.

“Primăriile funcţionează greu din cauza legislaţiei incoerente, a controalelor obtuze ale Curţii de Conturi şi a lipsei fondurilor de co-finanţare la proiectele europene, iar birocraţii din ministere nu au timp pentru aceste probleme, care pot părea neimportante în „politica mare” de la Bucureşti, dar sunt esenţiale pentru viaţă oamenilor de la sate.” – a conchis candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor, Cătălin Predoiu.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide