Cătălin Predoiu vrea șefia PNL: „Doresc un PNL unit, dar un PNL viu, nu unul inert, cum e acum, năucit de rezultatul alegerilor”

Proaspăt ales deputat de Călărași, singurul de altfel pentru organizația județeană a PNL, Cătălin Predoiu a decis să candideze la șefia Organizației Naționale la viitoarea convenție. Alina Gorghiu a decis să demisioneze din cauza scorului foarte mic obținut la alegerile parlamentare.

Dacă ar câștiga, ar fi pentru prima dată când un membru al PNL Călărași ocupă o funcție atât de înaltă în cadrul partidului. Răducu Filipescu a ocupat pe vremea lui Crin Antonescu funcția de vicepreședinte iar în prezent este unul dintre primvicepreședinții partidului.

„Am luat decizia să candidez la viitoarea Convenţie Naţională a PNL din 2017 pentru funcţia de Preşedinte ales. Doresc un PNL unit, dar un PNL viu, nu unul inert, cum e acum, năucit de rezultatul alegerilor. Îi chem pe colegi la unitate, dar şi la reîntoarcerea PNL la politicile care l-au consacrat.

Candidez pentru că PNL trebuie să se reîntoarcă la problemele poporului, să militeze pentru antreprenori şi capitalism naţional. Candidez pentru că înţeleg cât de important este să avem o opoziţie reală la PSD în Parlament.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide