Ce mai fură călărășenii: stupi de albine! Patru persoane au fost arestate

Ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat 2 percheziții domiciliare,­ la locuințele unor persoane bănuite de furt. 4 persoane au fost arestate. 

La data de 07 august a.c.,polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu și Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au efectuat 2 percheziții domiciliare în comunele Borcea și Ștefan cel Mare, județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi sustras mai mulți stupi cu albine.

În urma perchezițiilor au fost descoperite bunurile sustrase, prejudiciul în valoare de 3.000 de lei fiind recuperat în totalitate.

6 persoane au fost conduse la sediul poliției, iar în urma administrării probatoriului, 4 persoane cu vârste cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide