Centrul Cultural Judeţean/„Ultimul Crăciun” la Paris a fost înlocuit de „Amor în farmacie”

Centrul Cultural Judeţean Călăraşi vă aduce la cunoştinţă următoarea modificare intervenită în cadrul programului Stagiunii de spectacole „Toamna Culturală”.

Din cauza unor probleme generate de firma care deţine spectacolul „Ultimul Crăciun la Paris” (ajunsă în imposibilitatea de a pune în scenă spectacolul programat), în interesul spectatorilor călărăşeni, a fost înlocuit cu un spectacol la fel de interesant.

Pe 1 Decembrie toţi doritorii vor putea fi prezenţi în sala de teatru a  Centrul Cultural „Barbu Ştirbei” pentru a urmări spectacolul „AMOR ÎN FARMACIE”. Biletele emise sunt valabile.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.

AMOR ÎN FARMACIE, adaptare după Eugene Labiche

Regia: Dan Tudor

Distribuţia:  Anca Ţurcaşiu, Liliana Pană, Dragoş Ionescu, Dan Tudor şi Andrei Duban

Sinopsis:

O comedie-farsă, de clasicul francez Eugene Labiche, abil  maestru al qui-pro-quo-urilor şi răsturnărilor de situaţii comice. Un farmacist de provincie terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul său, cu nevastă tânără şi atrăgătoare. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Noul preşedinte al Dunării Călăraşi, Bogdan Leu, s-a apucat de treabă

Mircea Brânduşă. Abia instalat, Bogdan Leu, noul preşedinte al Dunării Călăraşi, s-a şi apucat de treabă. L-am găsit în biroul...

Închide