Chirnogi, echipa mocangiilor!

Ne-am obisnuit ca Bratu Cataros, viitorul fost presedinte al AJF Calarasi, sa aplice regulamentul dupa cum ii dicteaza Nita Miron, femeia de serviciu pe care a transformat-o in vicepresedinte. Victoria Chirnogi s-a retras din motive financiare din Liga a 3-a si a refuzat chiar si participarea in Cupa Romaniei. Atitudinea chirnogenilor este dezonoranta.

Insa nu trebuie sa ne asteptam la altceva. Clubul condus de catre Mircea Dan nu si-a castigat pe teren dreptul de a participa in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii. A primit de trei ori la rand sansa de a juca in Liga a 3-a si a raspuns cu brio abia a treia oara, cand a scapat de retrogradare fara nici o emotie. Se intampla in 2012. A scapat de retrogradare si anul acesta, dar a ridicat mana si s-a predat pentru ca primarul Irinel Roman vrea sa construiasca un wc cu doua miliarde de lei vechi si nu mai are bani pentru echipa de fotbal.

FRF a schimbat regulamentul si a decis ca echipele care se retrag din campionat sa fie trimise in ultima categorie competitionala. Evident, la Calarasi nu se aplica acest regulament. De fapt, nu se aplica regulamentul. Pentru Cataros si Nita Miron, cuplul letal al fotbalului calarasean, singura regula este ca nu exista nici o regula.

Modelu si Independenta au sarit deja si cer sa se aplice regulamentul, insa prietenia dintre Victoria Chirnogi si AJF Calarasi este stransa, astfel ca Mircea Dan va primi, fara indoiala, un loc in Liga Tractoristilor. Un loc care nu face deloc bine competitiei si nici formatiei antrenate de catre Adrian Cristea. Chirnogi a devenit o echipa ce se hraneste numai cu mocaciuni. Mananca ce prinde, se ingrasa, dar nu arata deloc bine. Locul chirnogenilor este in Categoria Onoare, dar nu vor sa ajunga acolo pentru ca nu au onoare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide