Chirnogiul copiază modelul Dunărea

Sorin Anghel. În luna decembrie, Moş Crăciun le-a adus jucătorilor de la Dunărea Călăraşi o reducere cu 20% a salariilor. Anunţată iniţial ca o măsură ce se va aplica doar pentru lunile noiembrie şi decembrie, decizia a fost aplicată, în cele din urmă, şi pentru perioada competiţională, astfel că în buzunarele celor care bat mingea la Călăraşi vor ajunge mai puţini bani.

Unii dintre jucători şi-au reziliat contractele, alţii au cerut să fie lăsaţi să meargă în probe la alte formaţii, dar cei mai mulţi au acceptat situaţia. Ba mai mult, auzind de remanierile care au avut loc la Dunărea Călăraşi, foarte mulţi jucători din zona Galaţi – Brăila s-au autopropus la formaţia antrenată de către Virgil Bogatu, astfel că luni, când va avea loc primul antrenament din acest an, va fi mare aglomeraţie în vestiar.

„Bogoș şi-a reziliat contractul. Am văzut că s-a dus în probe la Axintele, dar nu a fost păstrat acolo. Nu ştiu unde va juca, dar nici nu ne interesează acest lucru. Am stabilit împreună cu oamenii de la club să nu-l mai primim înapoi. Neta şi-a reziliat şi el contractul cu noi. Îmi pare rău pentru el, era un jucător bun, avea caracter, dar n-a mai dat randament după ce s-a lovit la coloana vertebrală. M-aş bucura că el să se întoarcă la noi. În perioada următoare vom testa foarte mulţi jucători. M-au sunat mulţi băieţi care şi-au anunţat intenţia de a da probe de joc la Dunărea Călăraşi. Cei mai mulţi sunt de la Brăila şi de la Galaţi, judeţe care nu mai au echipe în Liga a 3-a. Noi trebuie să profităm de acest lucru, mai ales că acolo a fost întotdeauna un bazin bun de jucători. Noi trebuie să îi vedem la lucru, să vedem cum se adaptează în grupul nostru. Din păcate, situaţia economică la nivel naţional este dezastruoasă. Jucătorii trebuie să înţeleagă acest lucru. În turul campionatului noi, am pierdut toate meciurile pe mâna noastră, chiar dacă au mai fost şi episoade când am fost ciupiţi de arbitri.”, a mărturisit antrenorul Virgil Bogatu.

Reduceri salariale vor urma şi la Victoria Chirnogi, cealaltă reprezentantă a judeţului Călăraşi în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

„Am început pregătirea de miercuri. Mi se pare foarte grav că încă nu ştim câte echipe vor retrograda, ca să ştim ce strategie vom adopta. Oricum, indiferent de ceea ce va decide FRF, noi vom reduce salariile jucătorilor care nu au dat randament în turul campionatului. Ne va fi foarte greu în condiţiile în care au plecat Iosofache şi Wincentovici. Sper că bugetul să fie mai mare anul acesta.”, a precizat antrenorul Virgil Nițoi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide