Cinema 3D/2D Călăraşi/Programul pentru perioada 30 mai – 17 iulie 2014

Preţul biletelor este acelaşi pt. filme 3D şi 2D:

–          8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

–          12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări. Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

 

1.VECINI DE COŞMAR  (2D)

30 mai – 5 iunie

Orele: 17,00; 20,00

Regia: Nicholas Stoller

Cu: Seth Rogen, Zac Efron

Gen film: comedie

Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nici o distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.

 

2.LEGENDELE DIN OZ – INTOARCEREA LUI DOROTHY  (3D)

Animaţie, dublat

30 mai – 1 iunie  şi   6 – 8 iunie

vineri orele: 12,30

sâmbătă, duminică, orele: 10,30;  12,30

Regia: Dan St. Pierre

Dorothy Gale şi căţeluşul ei, Toto, se întorc în Kansas şi descoperă oraşul devastat. Ea decide să meargă din nou la Vrăjitorul din Oz, pe drum întâlnindu-se cu vechii ei prieteni, Omul de tinichea, Sperietoarea şi Leul. În noua călătorie, Dorothy întâlneşte un om făcut din gelatină, care nu poate gândi singur, o prinţesă de porţelan şi mulţi alţii. Cu ajutorul noilor ei prieteni, va incerca să îl înfrânga pe Jester, care vrea să controleze Oz-ul.

 

3.PRIZONIER ÎN TIMP (3D)

6 – 12 iunie

Orele: 17,00; 20,00

Regia: Doug Liman

Cu: Emily Blunt, Tom Cruise

Gen film: SF

Într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul e atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu oraşe distruse şi milioane de victime umane, armatele din toate ţările îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar e trimis direct în bătaia armelor. În doar câteva minute el e ucis, dar reuşeşte să ia şi viaţa unui extraterestru. Însă militarul se trezeşte în dimineaţa aceleiaşi zi pe care a trăit-o deja şi e iarăşi trimis cu forţa să lupte şi să moară.  Să-l fi aruncat contactul fizic cu extraterestrul într-o buclă temporală ce se repetă la infinit?

 

4.O ALTĂ ADRESĂ DE POMINĂ  (2D)

13 – 19 iunie

Orele: 17,00; 20,00

Regia: Michael Bacall, Phil Lord, Christopher Miller

Cu: Channing Tatum, Jonah Hill

Gen film: acţiune

După ce au terminat cu problemele din liceu, poliţiştii Schmidt şi Jenko înfruntă acum provocările colegiului pentru a descoperi cine se află în spatele distribuţiei de droguri printre studenţi. Eroii vor avea de înfruntat aventuri încă şi mai mari în acerba luptă pentru popularitate din frăţiile studenţeşti, vânând în acelaşi timp indicii pentru a-şi duce la misiunea la bun sfârşit. Dave Franco revine în distribuţie, iar pe afişul filmului apare şi Brad Pitt.

 

5.GRACE DE MONACO  (2D)

20 – 26 iunie

Orele: 17,00; 20,00

Regia: Olivier Dahan

Cu: Nicole Kidman, Milo Ventimiglia, Paz Vega,Tim Roth

Gen film: biographic, dramă

Şase ani au trecut de la nunta care a transformat-o dintr-o regină a Hollywood-ului în membra uneia dintre cele mai iubite familii regale ale Europei. Dar deasupra vieţii aparent fericite a lui Grace de Monaco (Nicole Kidman) încep să se adune norii atunci când principatul său devine ţinta atacurilor liderului Franţei, generalul Charles de Gaulle. Filmul lui Olivier Dahan acoperă doi ani din mariajul lui Grace cu prinţul Rainier (Tim Roth), explorând atât relaţia din spatele uşilor închise, cât şi imaginea publică a celor doi.

 

6.CUM SĂ ÎŢI DRESEZI DRAGONUL 2  (3D)

Animaţie, dublat

20 – 22 iunie  şi   27 – 29 iunie

vineri orele: 12,30

sâmbătă, duminică, orele: 10,30;  12,30

Regia: Dean DeBlois

Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi-al dragonilor deopotrivă

 

7.TRANSFORMERS: EXTERMINAREA  (3D)

27 iunie – 3 iulie

Orele: 17,00; 20,00

Regia: Michael Bay

Cu: Jack Reynor, Mark Wahlberg

Gen film: aventuri SF

Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboţii şi Decepticonii au dispărut cu toţii de pe faţa Pământului. Însă un grup de ingenioşi şi puternici oameni de afaceri şi cercetători, convinşi că este cazul să învăţăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forţează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi şi puternice ameninţări a Transformerilor.

 

8.DIN GREŞEALĂ ÎMPREUNĂ  (2D)

4 – 10 iulie

Orele: 17,00; 20,00

Regia: Frank Coraci

Cu: Adam Sandler, Drew Barrymore

Gen film: comedie

După un blind date dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui şi cei doi băieţi ai ei, într-o staţiune de lux din Africa de Sud. Provocările vieţii în sălbăticie îi vor determina pe eroi să-şi dea o nouă şansă?

 

9.PLANETA MAIMUŢELOR: REVOLUŢIA  (3D)

11 – 17 iulie

Orele: 17,00; 20,00

Regia: Matt Reeves

Cu: Keri Russell, Gary Oldman, Judy Greer, Andy Serkis

Gen film: SF

O populaţie aflată în dezvoltare, maimuţele evoluate genetic conduse de Caesar, sunt ameninţate de un grup de oameni supravieţuitori ai devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani. Reuşesc să încheie temporar pace, însă aceasta se dovedeşte fragilă şi de scurtă durată, căci ambele părţi se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ

 

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide