Cinema 3D/2D: PROGRAM CINEMA 19 – 30 decembrie 2014

19 – 23 decembrie

vineri, sâmbătă, duminică, orele: 17.00; 20.00

luni, orele: 20.00

marţi.orele: 17.00; 20.00

PADDINGTON – 2D

Regia: Paul King

Cu: Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Ben Whishaw

Gen film: comedie, familie

Popularul ursuleţ din Peru, erou al mai multor cărţi pentru copii publicate în Marea Britanie, îşi face apariţia pe marele ecran! Ajuns din junglele îndepărtate în mijlocul Londrei, Paddington speră să-şi găsească în sfârşit un cămin. Chiar când toate speranţele îi păreau năruite, simpaticul urs dă peste familia Brown care îl primeşte în mijlocul ei. Viitorul pare luminos pentru Paddington, dar problemele încep când Millicent (Nicole Kidman), o femeie lipsită de inimă şi împătimită de taxidermie, devine obsedată să-l aibă pe micul Paddington în colecţia sa de animale împăiate…

 

20 – 28 decembrie

sâmbătă 20 şi duminică 21 decembrie

sâmbătă 27 şi duminică 28 decembrie

Orele: 10.30; 12.30

ANNIE – 2D

Regia: Will Gluck

Cu: Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Cameron Diaz, Jamie Foxx

Gen film: comedie, muzical

Un clasic de pe Broadway se întoarce pe marile ecrane cu o nouă viziune. Quvenzhané Wallis, mica actriţă nominalizată la Oscar pentru Beasts of the Southern Wild, este Annie, o fetiţă orfană. Părinţii au părăsit-o cu mult timp în urmă, promiţându-i că se vor întoarce la un moment dat, dar nu au făcut-o. Acum Annie locuieşte cu domnişoara Hannigan (Cameron Diaz), reaua şi enervanta asistentă socială care o are în grijă. Totul pare să se schimbe când Annie îl întâlneşte  pe magnatul Will Stacks (Jamie Foxx), candidat la primăria New York-ului, care, sfătuit de echipa sa de consilieri de imagine, o ia în grija lui pe fetiţă. Will are impresia că este îngerul păzitor al micii Annie, dar oare situaţia nu stă cu totul altfel?


27 –  30 decembrie

sâmbătă, duminică, orele: 17.00; 20.00

luni, orele: 20.00

marţi,orele: 17.00; 20.00

UCENIC PENTRU CRIMĂ – 2D

Regia: Julius Avery

Cu: Ewan McGregor, Alicia Vikander

Gen film: acţiune

Închis pentru o infracţiune minoră la doar 19 ani, JR află repede cât de grea e viaţa în închisoare. Să obţină protecţie este de o importanţă extraordinară, iar JR se va trezi curând în grija celui mai faimos criminal al Australiei, Brendan Lynch. Dar protecţia vine cu un preţ, iar Lynch are planuri pentru tânărul său protejat: la eliberare, acesta îi va organiza evadarea. Doar că JR îşi va da seama curând că nu ar trebui să-şi lege viaţa de cea a mentorului său.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
PORŢIA DE LIBERTATE

Dimineaţa,la 6, m-a sunat telefonul. „Ce-aţi făcut, dom' profesor ?” A doua zi a venit la mine după răspuns. Am...

Închide