Ciprian Pandea, președinte interimar PSD: „Este datoria noastră morală să o nominalizăm pe Ștefania Moga pentru a candida la Primăria Lehliu Gară”

Alegerea lui Iulian Iacomi ca deputat în Parlamentul României a vacantat funcția de primar al orașului Lehliu Gară deținută de acesta până în luna decembrie a anului trecut. Interimatul este asigurat acum de viceprimarul Ștefania Moga care va și candida anul acesta la alegerile locale parțiale organizate în această localitate.

Președintele interimar al PSD Călărași, Ciprian Pandea, a declarat că  Ștefania Moga și-a câștigat dreptul de a candida la funcția de primar iar organizația îi va oferi tot sprijinul.

„În ceea ce privește orașul Lehliu, cred că suntem cu toții de acord că este datoria noastră morală să o nominalizăm pe doamna viceprimar Ștefania Moga. Merită, este o pesedistă adevărată, este un profesionist adevărat și consider că merită.”, a declarat Ciprian Pandea.

În ceea ce privește cealaltă localitate din județ unde s-ar putea oganiza alegeri, Unirea, situația nu este încă clarificată, primarul ales în vara anului trecut și declarat incompatibil de ANI, Dan Nica, a atacat în instanță decizia ANI și așteaptă pronunțarea instanței vizavi de starea sa de incompatibilitate, urmând ca abia apoi să se stabilească dacă se vor organiza alegeri sau nu. Interimatul este asigurat acum de către viceprimarul Florian Belu.

Data alegerilor va fi stabilită printr-o hotărâre de Guvern, cel mai probabil în luna iunie a acestui an.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
24 februarie 2017 – prima zi a proiectului „Tradiții și basme românești…”

Ziua Sărbătorii Dragobetelui a reunit, vineri, 24 februarie, în foaierul Centrului Cultural Județean Călărași, aproape 70 de copii din Călărași...

Închide