Ciprian Pandea, președinte interimar PSD: „Mulţumesc tuturor călărăşenilor care au votat PSD, dar şi tuturor celor care au făcut posibil ca PSD să aibă rezultate remarcabile în Călăraşi”

Deși a intrat în aceste alegeri cu un target de doar 1 senator și 1 deputat, organizația județeană a PSD Călărași a reușit un rezultat extrem de bun, surclasând PNL, un partid ce are 37 de primari în județ, la o diferență de peste 21.000 de voturi.

Cu un președinte tânăr – Ciprian Pandea, aflat la prima campanie electorală în calitate de lider, PSD Călărași a reușit să câștige în aproape toate secțiile din municipiul reședință de județ, condus de primarul liberal Daniel Drăgulin, acolo unde PNL a reușit să obțină doar aproximativ 4.000 de voturi.

Ciprian Pandea a dorit să mulțumească tuturor celor care au votat PSD dar și membrilor organizației pentru modul în care s-au implicat în campanie.

„Mulţumesc tuturor călărăşenilor care au votat PSD, dar şi tuturor celor care au făcut posibil că PSD să aibă rezultate remarcabile în Călăraşi.
Vreau să mulţumesc echipei PSD Călăraşi, primarilor noştri, preşedinţilor de organizaţii locale şi nu în ultimul rând celor care ne-au acordat încredere, celor care au crezut în această echipă tânăra şi care au îndrăznit să creadă în România. Le mulţumesc candidaţilor noştri – am spus întotdeauna că avem cea mai puternică echipă – pentru întreaga muncă depusă, pentru sutele de km parcurşi prin judeţul nostru şi pentru campania deosebită pe care am purtat-o, bazată pe un program de guvernare fezabil şi în interesul cetăţenilor.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi pus suflet şi aţi fost alături de noi, dar şi celor care nu ne-au acordat prea multe şanse, făcându-ne astfel să ne dorim şi mai mult victoria. Vă asigur că parlamentarii noştri vor rămâne alături de Călăraşi pentru că eu cred în ei. Cred în Roxana Natalia Paţurcă şi consider că ne va reprezenta cu onoare în Parlamentul României, atât prin pregătirea profesională pe care o are, cât şi prin experienţă politică pe care a acumulat-o până în prezent.

În acelaşi timp, îi mulţumesc lui Marius Dulce pentru efortul depus în această campanie şi pentru rezultatul obţinut în municipiul Călăraşi.
Cred în experienţă juridică a lui Eugen Nicolicea şi consider că va pune în aplicare toate cunoştinţele sale pentru binele locuitorilor judeţului.
Sunt convins că Iulian Iacomi nu va uită de locuitorii oraşului Lehliu şi că îi va reprezenta cu cinste în Parlament.

Consider că experienţă pe care o are în administraţia publică locală va aduce un plus Partidului Social Democrat. Îmi doresc ca Sorin Vrăjitoru să obţină cel de-al treilea mandat, la redistribuire, pentru că a fost întotdeauna alături de partid şi merită această funcţie.

Îi mulţumesc lui George Chiriţă pentru munca depusă şi pentru că a crezut în această echipa tânăra. Vreau să le mulţumesc încă o dată tuturor preşedinţilor de organizaţii locale, tuturor primarilor noştri – care au obţinut rezultate remarcabile.

Împreună am demonstrat că putem să facem o altfel de politică, o politică în interesul cetăţeanului. Am îndrăznit să credem în România, iar dumneavoastră aţi îndrăznit să credeţi în noi. Vă mulţumim!!!” – a declarat Ciprian Pandea pe pagina sa de facebook.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide