Ciprian Pandea, președinte PSD Călărași: „Susținerea pe care a oferit-o Liviu Dragnea județului Călărași ne determină să îi acordăm votul nostru la Congres”

Vineri, 2 martie, PSD Călărași a organizat Conferința Județeană Extraordinară a cărei agendă a cuprins modificări ale statului, desemnarea delegaților la Congresul PSD din 10 martie și o rezoluție de susținere a actualului președinte -Liviu Dragnea. Organizația județeană PSD Călărași a aprobat propunerile de modificare a statului PSD și lista celor 42 de delegați care vor participa la Congresul PSD. La conferință a participat și senatorul Ecaterina Andronescu.

Congresul din 10 martie își propune ca principale teme de dezbatere modificări ale Statutului, dar și o redefinire a Programului De Guvernare și stabilirea unui program de Dezvoltare pe termen lung pe toate domeniile esențiale.

Într-o declarație pentru Obiectiv, Ciprian Pandea, președintele PSD Călărași, a explicat de ce organizația județeană a votat rezoluția privind susținerea actualului președinte al PSD.

„Având în vedere prevederea statutară de alegere a preşedintelui de către toţi membrii de partid şi rezultatul scrutinului organizat în 2015, la care domnul Liviu Dragnea a obţinut peste 420.000 de voturi, şi menţinerea actuală a acestei prevederi din statut, la Congresul din 10 martie 2018, PSD Călărași îl susţine în continuare pe domnul Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al partidului. Această susţinere este şi rezultatul activităţii preşedintelui Liviu Dragnea la alegerile parlamentare din decembrie 2016, în baza unui program de guvernare elaborat pentru prima dată în România de către un partid politic, dar mai ales pentru modul de îndeplinire a tuturor prevederilor sau angajamentelor asumate prin acest program.

Organizația Județeană PSD Călărași a fost susţinută permanent de către domnul Liviu Dragnea, indiferent de funcţia pe care a ocupat-o, foarte multe obiective din judeţ fiind realizate cu susţinerea domniei sale împreună cu autorităţile publice locale şi Guvernul României și sperăm ca în viitor să fim cel puțin la fel de susținuți, astfel încât să dezvoltăm cât mai mult județul Călărași, în special prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei care au votat REZOLUȚIA propusă de mine. Ne susținem Președintele, pe domnul Liviu Dragnea, cu fermitate, și cred că în această perioadă trebuie să dăm dovadă de unitate și prin toate demersurile noastre să sprijinim ducerea la îndeplinire a angajamentelor din programul de guvernare.” – Ciprian Pandea.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide