Ciprian Pandea (PSD): „Când organizația asta era cu un picior în groapă, nimeni nu a vrut să își asume conducerea”

Organizația PSD Călărași va organiza Conferința Județeană de alegeri, cel mai probabil, undeva în mai-iunie a.c.. În acest moment, interimatul este asigurat de către Ciprian Pandea, cel care, împreună cu echipa sa, a reușit să obțină cel mai bun rezultat, din ultimii 20 de ani, pentru social democrații călărășeni. Două mandate de deputat și unul de senator și un scor de peste 50% la nivelul județului, dominat de primari liberali.

Acesta și-a anunțat intenția de a candida dar și-a manifestat nemulțumirea vizavi de fapul că unii dintre colegii săi care, înaintea alegerilor parlamentare de anul trecut, au demisionat din funcțiile de conducere pe care le dețineau iar acum doresc să candideze la șefia organizației județene.

„Acum, și pe mine mă bucură într-un fel faptul că toată lumea vrea și  își dorește să candideze, dar vă mai spun un lucru, pe care nu l-am spus, poate din bun simț, poate a fost o greșeală. În momentul în care organizația asta era cu un picior în groapă, nimeni nu a vrut să își asume lucrul ăsta (n.r. conducerea partidului). Ba, mai mult, unii dintre colegii noștri, și vreau să o spun foarte clar, și-au dat demisia, iar în motivarea demisiei au spus că nu doresc să participe la un eventual eșec. Mi se pare de bun simț din partea unora să nu își dorească acum să participe. E o chestie de bun simț… Eu, probabil fiind de la țară, am înțeles ce înseamnă bunul simț. Știu că politica nu este frumoasă și nu este curată, dar mi se pare o chestie de bărbăție și de omenie… Dacă am fi muncit cu toții în momentul ăla probabil că scorul nostru ar fi fost mult mai bun. În altă ordine de idei, a fost munca întregii echipe, nu doar munca mea… Faptul că eu am coordonat, bine sau rău, s-a văzut în rezultatul alegerilor, dar am fost o echipă. Dacă pierdeam alegerile, vinovat eram numai eu. Știți cum e, la victorie suntem toți, la dezastru este numai unul… Din punctul meu de vedere, nu este normal.”, a declarat Pandea.

Acesta a mai menționat faptul că o parte din organizația de tineret, în special președintele Marius Sbârcea, nu s-a implicat în alegerile parlamentare. Față de cei care nu s-au implicat în campanie vor fi luate măsuri, a anunțat Ciprian Pandea.

„Din păcate, organizația județeană de tineret, și aici mă refer strict la președintele Marius Sbârcea, nu s-a implicat absolut deloc în această campanie la parlamentare. Cu siguranță vom lua măsuri în ceea ce privește implicarea tuturor în campanie. Nu am făcut-o deocamdată pentru că am așteptat să stabilizăm un pic organizația, sincer vă spun, îmi doresc să crească și să o facem, împreună, o organizație puternică, așa cum era odinioară. Asta înseamnă că cei care nu sunt alături de noi, și în momentul în care avem un război pleacă sau se dau la o parte, nu au ce să caute în această structură.”, a conchis Pandea.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide