CJ Călăraşi / A fost semnat actul adiţional 1 al contractului de finanţare pentru achiziţionarea de echipamente pentru situaţii de urgenţă

La jumătatea lunii martie, Consiliul Judeţean Călăraşi încheia un contract, prin programul INTERREG România-Bulgaria, în valoare de 2 milioane euro (buget alocat judeţului Călăraşi), în care instituţia noastră figurează ca beneficiar 2, lider de proiect fiind partea bulgară din Polski-Trambesh.

Miercuri, 24 mai a.c., la sediul BRCT, a fost semnat actul adiţional 1 al acestui contract de finanţare care priveşte achiziţionarea de echipamente pentru situaţii de urgenţă: sistem mobil de pompare a apei cu o valoare estimată de 250.000 euro şi o macara de 60 de tone cu o valoare estimată de 450.000 euro.

Proiectul bulgarilor în parteneriat cu Consiliul Judeţean Călăraşi are o valoare totală de 3.853.515 euro, iar pe lista activităţilor principale ale proiectului se află şi organizarea de exerciţii comune în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide