CL Călărași/793.000 de lei pentru acordarea diferențelor salariale în învățământ

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Călăraşi a comunicat Primăriei Municipiului suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finananțarea cheltuielilor descentralizate la nivelul comunelor, oraşelor şi municipiilor, în trimestrul III 2016, în sumă de 793.000 lei.

Suma se suplimentează pentru acordarea diferenţelor salariale pentru personalul didactic căruia, până la data intrării în vigoare a Legii nr.85/2016, nu i s-au acordat diferenţele salariale şi pentru personalul didactic care se pensionează după data intrării în vigoare a acestei legi (106.000 lei).

Pentru plata drepturilor personalului didiactic pensionat, care este îndreptăţit să primească diferenţe salariale pentru perioada octombrie 2008 – 13 mai 2011, se alocă suma de 592.000 lei, iar pentru plata restanțelor aferente titlurilor executorii ce trebuiau plătite până la data de 31.12.2015, se alocă suma de 95.000 lei.

De asemenea, în vederea asigurării cheltuielilor de personal în instituţiile de învăţământ preuniversitar de stat aferente lunii august a.c. şi care se plătesc în 8 septembrie a.c., s-au suplimentat sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea  cheltuielilor descentralizate la nivelul comunelor, oraşelor şi municipiilor, în trim. III 2016, prin diminuarea celor din trim. IV 2016.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Un autoturism s-a răsturntat pe strada Locomotivei/Victimele au fost transportate la Spital

Un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a intervenit rapid pentru acordarea primului ajutor în...

Închide