Club cu specific pescăresc în comuna Dichiseni

Comuna Dichiseni a implementat în perioada 28.04.2014 – 15.08.2016,  în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași, proiectul cu titlul – CLUB CU SPECIFIC PESCĂRESC în comuna Dichiseni, județul Călărași, finanțat prin Programul Operațional de Pescuit,  Axa prioritară – 4 – Dezvoltarea durabilă a zonelor pescărești, măsura: 2.1.1  – Îmbunătățirea competitivității zonei de pescuit, prin investiții, în vederea îmbunătățirii mediului de viață – Strategia de dezvoltare locală integrată a zonei pescărești – DUNĂREA CĂLĂRĂȘEANĂ, contract nr. : 150/28.04.2014. Obiectivul general presupune reabilitarea, modernizarea și dezvoltarea infrastructurii socio-culturale (Căminul cultural din satul Coslogeni, comuna Dichiseni) prin realizarea unui cadru optim pentru diversificarea activităților în acest sens și îmbunățățirea serviciilor socio-culturale (Club cu specific pescăresc), în vederea creșterii competitivității economice la nivelul  teritoriului.

Contractul de execuție lucrari încheiat între comuna Dichiseni și  S.C. ACL S.R.L. pentru obiectivul: “Inființare club cu specific pescaresc, comuna Dichiseni județul Călărași”, având o valoare de 682.201,08 lei, la care se adauga TVA în valoare de 163.728,26 lei, a constat în:

– Lucrări de demolări care au constat în desfacerea locală a pardoselilor existente; desfacerea tencuielilor interioare și exterioare conform proiect, în vederea execuției camasuielilor la pereti; desfacerea învelitorilor, a jheaburilor și burlanelor în vederea refacerii lor; desfacerea ușilor și ferestrelor; demolare zidăriei de caramidă conform proiect;

– Turnare beton la fundații grupuri sanitare, turnare beton armat în radier, pereți și placa fosa vidanjabilă; reparații fisuri și crăpături la pereți prin injectare cu mortar de ciment ; forarea mecanica a gaurilor in vederea prinderii plasei sudate necesara camasuirii pereților; armarea, cofrarea și turnarea betonului în nuclee conform proiect;  armarea, cofrarea și turnarea betonului în cadre și centuri conform proiect; armarea pereților cu plasă sudată și executarea torcretului în vederea realizării camasuirii conform proiect

– Execuție șarpantă și învelitoare conform proiect

– La interior clădire existentă au fost realizate gleturi la pereți, tavane din plăci din rigips, plafoane suspendate din rigips.

– La grupul sanitar au fost realizate zidărie din BCA, tencuieli interioare și exterioare, sape interioare, pardoseli din gresie și placarea pereți cu faianță, lucrări de amenajre grupuri sanitare conform proiect. Au fost montate lavoare, vas wc și rezervoare complet echipate, uși acces și ferestre din profile PVC și instalație de alimentare cu apă și canalizare noi.

– La exterior executarea termosistemului la pereți realizat din polistiren lipit cu adeziv și armat cu plasa de fibră de sticlă, și a fost realizată tencuială decorativă.

De asemenea au fost achiziționate bunuri constând în instalație de sonorizare, bunuri/mobilier și au fost organizate evenimente pentru promovarea programului și a finanțatorului, precum și a obiectivului de investiții realizat în cadrul proiectului.

Până la data de 12/08/2016, valoarea totală a proiectului este de 888.683,29 lei, din care cheltuielile eligibile efectuate și decontate din POP 2007 -2013 sunt de 870.923,29 lei, la care se adaugă TVA.

Relații suplimentare pot fi solicitate pe adresa primaria.dichiseni@yahoo.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide