Clubul Sportiv Danubius Călăraşi a implementat un proiect privind performanţa în practicarea minihandbalului

Clubul Sportiv Danubius Călăraşi a implementat un proiect privind performanţa în practicarea minihandbalului pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani. Titlul proiectului este „Primul pas spre performanţă în practicarea handbalului”. Prin proiectul propus se urmăreşte ca după desfăşurarea selecţiei în rândul fetelor şi băieţilor cu aptitudini pentru practicarea handbalului, prin iniţiere şi/sau formare prin antrenamente desfăşurate în săli regulamentare, să se formeze o piramidă formată din echipe corespunzătoare anumitor grupe de vârstă iar cele care au atins un anumit nivel de pricepere şi îndemânare să participe în competiţii amicale/oficiale. Se doreşte ca la toate nivelurile de vârstă, echipele să participe la o competiţie (sau cel puţin un meci) amicală/oficială. În proiect sunt cuprinşi cel puţin 60 de copii călărăşeni cu vârste între 6-14 ani. Bugetul total al proiectului este de 34.420 lei, din care 30.978 lei din bugetul Municipiului Călăraşi şi contribuţie beneficiar 3.442 lei.

În luna iulie a avut loc o pregătire centralizată în staţiunea montană Azuga. Tot atunci s-au achiziţionat două seturi de echipament care au fost inscripţionate. Urmează să se desfăşoare în luna august meciuri amicale de pregătire cu Steaua Bucureşti. De asemenea se vor achiziţiona mingii şi maieuri de departajare pentru antrenament. În perioada Septembrie – Decembrie se vor desfăşura meciuri oficiale la grupa de junioare, meciuri de pregătire grupa de junioare, meciuri amicale grupe de minihandbal – băieţi şi fete şi turnee oficiale grupa de junioare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide