Colinde, colinde… la Muzeul Dunării de Jos

Secția Etnografie și Artă populară a Muzeului Dunării de Jos Călărași organizează marţi, 15 decembrie 2015, ora 1300 manifestarea Colinde…colinde, care se va desfășura la demisolul Consiliului Județean Călărași (Secţia Tezaur şi Arheologie).

Evenimentul se va desfăşura după următorul program:

1. Dansuri populare româneşti, colinde, brezaia, pluguşorul vor fi interpretate de Ansamblul Ghiocelul jr. împreună cu un grup de copii de la Palatul Copiilor Călăraşi – îndrumător Prof. Lavinia Vasile.

2. Colinde susţinute de un grup de copii de la Şcoala Gimnazială ” Tudor Vladimirescu” şi parohia Naşterea Sf. Ioan Botezătorul Călăraşi – îndrumător Prof. Maria Afrodita Dumitru.

3. Colinde susţinute de un grup de copii de la Şcoala Gimnazială „Iancu Rosetti”, Com. Roseţi, jud. Călăraşi – îndrumător Prof. Lucreţia Vasile.

4. Colinde susţinute de un grup de copii de la Şcoala Gimnazială Mircea Vodă, jud. Călăraşi – îndrumător Prof. Mişu Spiroiu.

5. Colinde susţinute de un grup de copii de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călăraşi – îndrumător Prof. Margareta Deacu.

6. Colinde vechi tradiţionale din zona Călăraşiului interpretate de Oana Florea.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide