Comuna Chirnogi | Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

COMUNA CHIRNOGI, titular al proiectului „SUPLIMENTAREA ALIMENTĂRII CU APĂ A COMUNEI CHIRNOGI PRIN EXECUȚIA UNUI PUȚ FORAT”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Călăraşi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „SUPLIMENTAREA ALIMENTĂRII CU APĂ A COMUNEI CHIRNOGI PRIN EXECUȚIA UNUI PUȚ FORAT”, propus a fi amplasat în jud. Călăraşi, com. Chirnogi, nr. cf. 24821, tarla 529/2, parcela 1.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Călăraşi Şoseaua Chiciului, nr. 2, jud. Călăraşi, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide