Locuință incendiată din cauza unui scurtcircuit electric la un frigider

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ o oră, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale. În data de 23 august 2016, ora 12.29, două echipaje specializate de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Rași, comuna Sălcioara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la bucătăria unei locuințe, proprietate individuală, aparţinând lui Marius D. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la acoperiș, pe o suprafață de circa 50 de metri pătrați, iar la interior: la bucătărie, la un dormitor și la două holuri, existând risc de extindere la vecinătăți.

Pompierii militari din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 60 de minute. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune (frigider). În urma incendiului au ars: aproximativ 50 de metri pătrați din acoperișul casei (construit din astereală lemn și acoperit cu tablă), materiale textile și mobilier din bucătărie, un dormitor și de pe două holuri ale locuinței, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 15000 de lei. Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari din Lehliu Gară au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, reușind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide