Comunicare către utilizatorii serviciilor Ecoaqua SA Călărași din zona Blocurilor D  

Având în vedere sesizările locatarilor din zona de blocuri D, ca urmare a faptului că nu au fost anunţaţi de oprirea temporară (între orele 9.00-12.00) a furnizării apei în data de 03.10.2017 şi a calităţii apei de la robinet în urma manevrelor de reluare a furnizării apei, dorim a preciza următoarele:

1.Comunicarea întreruperii parţiale a furnizării apei (maxim 5 ore) pentru o anumită zonă sau stradă, care necesită o minimă urgenţă, se face în ziua precedentă acţiunii, prin mai multe căi de informare:

– pagina de facebook.com/ecoaquacalarasi;

– prin website-ul www.ecoaqua.ro, secţiunea Avarii şi întreruperi;

– prin rubrica Mesaje – Avarii din aplicaţia „Contul meu ECOAQUA” pe care utilizatorii şi-l pot crea pe website-ul www.ecoaqua.ro, secţiunea Autentificare/Înregistrare cont.

2.După terminarea lucrărilor ce au determinat oprirea apei se execută manevrele de realimentare a zonei prin manevrarea treptată a vanelor, concomitent cu spălarea reţelei prin hidranţii stradali şi vanele de golire, urmată de prelevarea de probe a apei pentru analiză.

Datorită periodei mari de utilizare a reţelelor (uneori de peste 40 de ani), în interiorul acestora există depuneri pe pereţii acestora, care la reluarea furnizării, din cauza vitezei mari de circulaţie antrenează aceste depuneri, care normal se elimină prin hidranţi la spălare.

Pot fi şi situaţii în care timpul de spălare pentru eliminarea acestor depuneri nu este suficient (cazul întâmplat în zona blocuri D), astfel că la robinetul consumatorului poate ajunge apă cu o turbiditate crescută. De aceea se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire.

Departament Comercial

ECOAQUA SA Călăraşi

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide