Comunicat de presă | Finalizare proiect cu titlul: Hala Productie Echipamente Industriale Nepoluante

COMUNICAT DE PRESĂ

Fundulea, 30 iunie 2020

Finalizare proiect cu titlul:

Hala Productie Echipamente Industriale Nepoluante

S.C. Standard Plastica Tehnic srl, in calitate de beneficiar, cu sediul in Bucuresti, Str. Zefirului, nr. 16, a derulat incepand cu data de3.10.2016 proiectul cu titlul: Hala Productie Echipamente Industriale Nepoluante, cod SMIS 112664, cofinantat de Uniunea Europeana prin FEDR, prin POR 2014-2020, axa prioritara 2: Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii. Prioritatea de investitii 2.1: Promovarea spiritului antreprenorial in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, in baza contractului de finantare nr. 2196/22.05.2018 incheiat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice in calitate de autoritate de management prin Agentia de Dezvoltare Regionala  Sud Muntenia in calitate de orgasnism intermediar.

Obiectivul general al proiectului este  cresterea competitivitatii S.C. Standard Plastica Tehnic s.r.l. prin realizarea de investitii in spatii si echipamente de productie performante. Proiectul, prin obiectivele sale, are in vedere dezvoltarea unei unitati de productie noi care nu este generatoare de medii poluante si crearea de noi locuri de munca.

Valoarea totala a proiectului este de  1,156,839.79 lei din care:  701,254.94 lei valoare eligibila nerambursabila din FEDR, 123,750.87 lei valoare eligibila nerambursabila din bugetul national, 91,667.32 lei valoare cofinantare eligibila a Beneficiarului, 240,166.66 valoare neeligibila, inclusiv TVA.

Proiectul s-a implementat in jud. Calarasi, Oras Fundulea, Str. Garii, nr. 26, pe o durata de 45 de luni.

Rezultatele acestui proiect constau in realizarea unei unitati noi de productie, crearea a trei locuri de munca si fabricarea  de produse noi.

La nivelul localitatii, investitia va avea impact prin crearea de noi locuri de munca si posibilitatea colaborarii cu furnizori locali de produse si servicii precum si venituri suplimentare la bugetul local.

Persoana contact:

Gavrila Ion, Director

Mobil: 0744.340.787, info@masini-de-ambalat.ro, www.masini-de-ambalat.ro

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide