Comunicat de presă privind problemele constatate de Primăria Călărași în urma unor intervenții EcoAqua

Primăria Municipiului Călărași a constatat, în ultima perioadă, o lipsă de implicare din partea operatorului de apă și canalizare EcoAqua, în ceea ce privește executarea unor lucrări în carosabil, necesare în urma unor intervenții la avarii, în special a directorului Sucursalei Călărași, domnul Marin Valentin.

În data de 8 ianuarie 2016, pe strada Grivița din municipiul Călărași au existat două avarii la rețeaua de alimentare cu apă unde s-a intervenit din partea EcoAqua, însă nu și la refacerea carosabilului. Primăria Călărași a sesizat acest fapt, lucrările fiind doar semnalizate, în zilele de week-end neintervenindu-se sub nicio formă, chiar dacă vremea a fost favorabilă acestor tipuri de lucrări.

Referitor la implementarea proiectului “Extinderea şi reabilitarea reţelei de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată, în Călăraşi”, Primăria Municipiului Călărași a sesizat atât operatorul EcoAqua, cât și antreprenorul general HidroConstrucția cu privire la remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă pe lucrările executate în cadrul contractului (nefinalizarea lucrărilor din zona Orizont-în spatele cinematografului, tasările apărute în carosabil pe străzile Dobrogei, Grivița, Plevna, Rahova, Viitor, Știrbei Vodă, București).

BIROUL DE PRESĂ

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide