Concurs la CNAS pentru postul de director general la Călăraşi

Rodica Dohot. Timp de 3 zile, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate desfăşoară concursul pentru ocuparea postului de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi. Momentan, funcţia de director general este ocupată de Gabriana Guţu, prin delegare.

Contactat telefonic, departamentul de relaţii mass-media a CNAS nu a putut să ne furnizeze câte persoane s-au înscris la concurs pentru această funcţie, concurs care constă într-o probă scrisă şi un interviu.

Dosarele candidaţilor trebuie să conţină atât actele de studii, recomandare de la ultimul loc de muncă cât şi un plan de management în formă scrisă din care să rezulte abilităţile manageriale, adaptate obiectivelor şi indicatorilor de performanţă specifici postului de Preşedinte Director General în sistemul asigurărilor de sănătate. Ultimul care a deţinut funcţia de Preşedinte Director General a fost Marian Dinulescu (foto).

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide