Conducerea organizaţiei municipale a PNL Călăraşi vrea un altfel de politică şi personalităţi în cadrul acesteia

Prima conferinţă de presă din 2018 a organizaţiei municipale a PNL Călăraşi s-a desfăşurat în formula completă: Viorel Ivanciu – preşedinte, Dragoş Coman – secretar executiv, Alina Jipa – preşedinte organizaţia de femei, Adrian Stoica – preşedinte TNL, Ionel Şerban – preşedinte organizaţia de pensionari. Din spusele acestora se poate nota că organizaţia condusă de Viorel Ivanciu îşi doreşte o revigorare a prezenţei în spaţiul public, atragerea de noi membri, atragerea unor personalităţi locale, dar şi recuperarea voturilor pierdute la alegerile parlamentare din 2016. Despre viitorul candidat la Primăria Călăraşi, preşedintele Viorel Ivanciu insistă că încă e devreme pentru acest lucru, iar posibili candidaţi pot fi şi alţii, exceptându-se pe sine.

Viorel Ivanciu: „ Principalul meu gând este de a aduce lângă noi elitele oraşului, din toate domeniile”

Viorel Ivanciu şi-a prezentat modul în care vrea să conducă organizaţia şi priorităţile pe care şi le-a propus. „Ne asumăm o nouă identitate, o nouă politică a PNL, valorificând totodată rezultatele predecesorilor noştri, mă refer la domnul Filipescu, la domnul Drăgulin, dar şi alţi colegi care au pus bazele organizaţiei municipale a PNL la Călăraşi. O să ne fie greu să ne ridicăm la nivelul la care ei au lucrat, dar, având lângă mine colegii pe care îi cunoaşteţi sunt convins că vom reuşi. Voi acorda o mare parte din timpul pe care îl avem la dispoziţie pentru a asculta oamenii. Voi încerca să conduc cu eleganţă această organizaţie municipală, dar în acelaşi timp şi cu fermitate. Principalul meu gând este de a aduce lângă noi elitele oraşului, din toate domeniile. M-aş bucura dacă am reuşi, şi trebuie să reuşim să aducem aceşti oameni, cu profesii liberale, care împărtăşesc filosofia noastră, oameni de valoare care să ne arate drumul, având în vedere că şi ei sunt ancoraţi în realitatea călărăşeană.”, a afirmat Ivanciu.

Dragoş Coman: „Încercăm să aşezăm organizaţia pe principii şi valori”

După rezultatele nesatisfăcătoare din cadrul alegerilor parlamentare din 2016, când PNL a pierdut în municipiu în faţa PSD, obţinând doar 4.600 de voturi, secretarul organizaţiei municipale PNL Călăraşi, Dragoş Coman, este de părere că va urma o muncă destul de grea pentru recuperarea electoratului. „Avem o misiune grea, o misiune care pleacă de la un procent foarte mic, raportându-ne la ultimele alegeri parlamentare. Ştiţi foarte bine că PNL n-a putut să strângă în ultimul ciclu de alegeri mai mult de 4600 de voturi, ceea ce ne face cu atât mai grea munca. Intrăm într-un proces de reorganizare, încercăm să aşezăm partidul pe principii şi valori. Nu că şi le-ar fi pierdut, doar că s-au diluat în actuala conjunctură socială.” a spus Dragoş Coman.

Alina Jipa: „Avem două proiecte mari pentru 2018”

„Organizaţia de femei va avea anul acesta două proiecte mari pe parte medicală, testări alergologice şi screening la copii şi femei. Este un proiect destul de complex. Într-o lună vom stabili programul, locaţiile unde se va desfăşura şi numele medicilor care vor participa la program. La nivel naţional fac parte din Comisia de Cultură, Culte şi Minorităţi, e o comisie care lucrează cu motoarele turate la maxim, am lucrat la foarte multe propuneri şi iniţiative legislative. Anul 2018, fiind şi anul Centenarului, vom avea întâlniri în toată ţara legate strict de evenimentele care au precedat Marea Unire. O astfel de întâlnire va avea loc şi Călăraşi, probabil la sfârşitul lunii martie, începutul lunii aprilie. Toată Comisia de Cultură, Culte şi Minorităţi va fi prezentă la Călăraşi şi sperăm ca va fi alături de noi şi conducerea centrală a PNL.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide