Conservatorii au sărbătorit victoria USL

Rodica Dohot

În cursul acestei săptămâni, conservatorii călărăşeni au ieşit în faţa presei pentru a face un bilanţ al alegerilor câştigate împreună cu USL, alianţă din care fac parte. Virgil Dumbravă, Bogdan Georgescu şi Şerban Jenel au ţinut să aducă mulţumiri celor care le-au fost alături şi care le-au asigurat scorul favorabil la alegerile din 9 decembrie.

„Mulţumesc celor care au ieşi la vot şi care au votat cu USL-ul. Sper că împreună cu actualii parlamentari nu îi vom dezamăgi. Îi felicit pe toţi cei care au reuşit să obţină mandate. A fost o luptă extraordinar de grea şi vă spun asta din punctul de vedere al celui care a participat în Colegiul 2 Senat, în zona Olteniţei, Fundulea, Belciugatele. Cel puţin pe acea zonă a fost o campanie corectă, chiar dacă în ziua votului au fost semnalate câteva incidente, la Şoldanu şi Fundeni, organele statului făcându-şi datoria. Partidul Conservator, împreună cu cele trei partide din alianţă, a participat la toată campania prin organizaţiile pe care le avem în teritoriu şi chiar vreau să îi felicit pe toţi!”, a declarat Bogdan Georgescu.

Şi Virgil Dumbravă a reiterat că Partidul Conservator s-a implicat zilnic în această campanie electorală, activ, atât logistic cât şi prin membrii săi, mai ales în marşurile care aveau loc în fiecare sâmbătă şi duminică.

„Mă bucur că prin campania din poartă-n poartă am reuşit să-l facem pe Daniel Florea foarte cunoscut şi personal pot spune că mi-a creat o impresie foarte bună domnia sa. Sunt convins că şi în calitate de parlamentar va fi alături de municipalitatea din Călăraşi. Sunt ferm convins că Daniel Florea va ajuta cetăţeanul de rând, dar şi municipalitatea. Urmează câteva proiecte foarte importante pentru Călăraşi şi chiar vom avea nevoie de sprijinul parlamentarilor, fie că sunt din USL sau din alte opoziţie.”, este de părere Virgil Dumbravă.

Şerban Jenel, cel care a susţinut candidatul pe Colegiul 2,   Valeriu Steriu, contracandidatul prietenului său, Vasile Iliuţă, pune că această luptă a fost cea mai echilibrată şi cea mai puternică, chiar dacă USL a fost o forţă net superioară faţă de ARD, o luptă strânsă faţă de celelalte colegii.

„După părerea mea, Colegiul 2 este cel mai câştigat colegiu, pentru că acum are 2 deputaţi. Întrucât este un colegiu de natură rurală, cei 2 deputaţi chiar sunt persoane care se pot ocupa de această activitate agricolă. Chiar dacă au fost adversari, poate vor fi şi colegi în comisiile de specialitate, probabil Valeriu Steriu va îndeplini şi o funcţie executivă în Camera Deputaţilor.”, a concluzionat Şerban Jenel.

Întrebat dacă prietenia cu Vasile Iliuţă a afectat în vreun fel susţinerea faţă de Valeriu Steriu, Şerban Jenel a declarat că prietenia să cu Iliuţă nu are nici un fel de legătură cu susţinerea candidatului USL, chiar dacă sunt cunoscute relaţiile de afaceri dintre fostul prefect şi actualul deputat Iliuţă. Conservatorii nu au dorit să încheie discuţiile fără ciocnirea unui pahar de şampanie cu cei prezenţi, în cinstea victoriei Uniunii Social Liberale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide